Ικανοποιημένο το ΔΗΚΟ από την υπερψήφιση της συμφωνίας

Τη θέση ότι η υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα που επέδειξε το ΔΗΚΟ προστάτευσαν την Κύπρο και διαφύλαξαν την σταθερότητα, εξέφρασε ο Πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή αναφορικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα,ο κ.Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η υπερψήφιση της συμφωνίας της Ελλάδας

και των Ευρωπαίων εταίρων από τη Βουλή των Ελλήνων τερματίζει μια περίοδο αβεβαιότητας. Ελπίζουμε να τερματίζει οριστικά και μια συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τη δραχμή, τονίζει.

Σύμφωνα με τον κ.Παπαδόπουλο, τις τελευταίες εβδομάδες βιώσαμε με την εμπειρία της Ελλάδας τι γίνεται όταν μια χώρα χρειάζεται στήριξη και βοήθεια και βρίσκεται εκτός προγράμματος. Και αυτή η εμπειρία επιβεβαίωσε, όπως αναφέρει ο κ.Παπαδόπουλος, την ορθότητα της πολιτικής του Δημοκρατικού Κόμματος. «Γιατί είναι με τις δικές μας υπεύθυνες πρωτοβουλίες που πιέσαμε να ψηφιστεί το πλαίσιο αφερεγγυότητας κρατήσαμε την Κύπρο στο δικό μας πρόγραμμα στήριξης και διαφυλάξαμε τη σταθερότητα του.Λόγω της δικής μας υπευθυνότητας ο Κυπριακός λαός δεν χρειάστηκε να πληρώσει ακριβά δίδακτρα για να διαπιστώσουμε τι ήταν το σωστό σε αντίθεση με το τι γίνεται σήμερα στην Ελλάδα», δηλώνει.

«Σκεφτείτε απλά τι θα γινόταν αυτές τις μέρες, αν η Κύπρος και οι κυπριακές τράπεζες είχαν να αντιμετωπίσουν την ελληνική κρίση χωρίς όμως η Κύπρος να βρίσκεται σε πρόγραμμα. Με τη δική μας υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα και παρά τις επικρίσεις που ακούσαμε προστατεύσαμε τους δανειολήπτες, προστατεύσαμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά πάνω απ’ όλα προστατεύσαμε την Κύπρο και διαφυλάξαμε τη σταθερότητα», συμπληρώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα