Ιδιακέθ και Τρουγιόλς για Άρη (βίντεο)

Ιμανόλ Ιδιακέθ και Χουάν Τρουγιόλς έκαναν δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Άρη.



«Ακόμη μία ευκαιρία για μας και ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας φόρμα, τα νικηφόρα αποτελέσματα και είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον στόχο μας. Ξέρουμε ότι ο Άρης επιδιώκει να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση, ενισχύθηκε τις τελευταίες

μέρες με ορισμένους καλούς ποδοσφαιριστές και θα παλέψει. Θα είναι δύσκολο, όμως η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και ανυπόμονη για το παιχνίδι, γιατί θέλουμε τους τρεις βαθμούς και θα παλέψουμε για αυτούς. Σε κάθε παιχνίδι νιώθουμε την υποστήριξη του κόσμου και την θερμή ατμόσφαιρα. Αύριο θα είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές, ειδικά όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές, να νιώθουν ότι τους υποστηρίζουν οι φίλαθλοι και να έχουν την βοήθεια τους. Ελπίζουμε να τους αφιερώσουμε την νίκη και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τρεις βαθμούς που θα μας επιτρέψουν να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Eυχαριστώ για τις ευχές. Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη. Γνωρίζουμε για τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και ξέρουμε ότι εάν δώσουμε το 100% μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε καλή ψυχολογία και θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα. Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο μαζί μας στην Λεμεσό. Με την βοήθεια τους μπορούμε να κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά και να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα