Ιδιάκεθ: "Όταν είμαστε 12, είμαστε πιο δυνατοί" (video)

Δηλώσεις για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι τον Απόλλωνα στο AEK ARENA (Κυριακή 30/04, 16:00). Μαζί με τον Ιδιάκεθ δηλώσεις έκανε και ο Μόισοφ.

Οι δηλώσεις του Ιδιάκεθ:

«Μπορούμε να πούμε για ένα εκπληκτικό παιχνίδι, ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι στην 2η θέση, με μεγάλες φιλοδοξίες και ελπίδες. Δύο

ομάδες που προσπαθούν να παίξουν επιθετικά, να σκοράρουν και να είναι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι. Περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι και πολύ σημαντικό για μας. Γνωρίζουμε την κατάσταση, εάν κερδίσουμε η κατάσταση μας θα γίνει καλύτερη. Τέσσερα παιχνίδια πριν το τέλος, κάθε λεπτομέρεια, κάθε βαθμός, κάθε νίκη είναι ακόμη πιο σημαντικά και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μετά την νίκη κόντρα στην Ομόνοια η ομάδα είναι χαρούμενη, ανυπομονεί για το παιχνίδι, θέλει σαν... τρελή να αγωνιστεί και θα πρέπει να παρουσίασουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί ο αντίπαλος είναι πραγματικά καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο για να τους κερδίσουμε.

Είναι πάρα πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου, το λέμε κάθε βδομάδα και είναι μεγάλη αλήθεια. Τώρα είναι η στιγμή του κόσμου. Εάν θέλουμε αυτή την έμπνευση να βρεθούμε στην κορυφή, χρειαζόμαστε τον κόσμο. Χρειαζόμαστε το AEK ARENA γεμάτο, με τον κόσμο να σπρώχνει την ομάδα. Πρέπει ο αντίπαλος να νιώσει ότι παίζει στο AEK ARENA, παίζει εκτός έδρας και με τον κόσμο να είναι εναντίον του. Είμαστε πολύ κοντά στην Ευρώπη για 3η συνεχόμενη χρονιά, μία μεγάλη ομάδα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές και την ίδια ώρα ο άλλος μας στόχος είναι ανοικτός, το όνειρο είναι αληθινό. Για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την κορυφή ασφαλώς θα πρέπει το AEK ARENA να είναι κατάμεστο, ο κόσμος από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό να σπρώχνει την ομάδα, πρέπει να είμαστε 12 παίκτες, γιατί ξέρουμε ότι όταν είμαστε 12 παίκτες είμαστε και πιο δυνατοί».

Μόισοφ:

«Είναι ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι, ένας ακόμη τελικός για μας. Εάν παίξουμε όπως γνωρίζουμε νομίζω ότι οι τρεις βαθμοί θα μείνουν στην Λάρνακα. Αλλά θα πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο, να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100%. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, μία από τις καλύτερες στην φετινή σεζόν. Γνωρίζουμε την ποιότητα και σεβόμαστε τον Απόλλωνα, όμως σεβόμαστε και την δική μας ομάδα. Εάν παίξουμε όπως γνωρίζουμε τότε οι τρεις βαθμοί θα μείνουν στην Λάρνακα. Θέλω να πω στον κόσμο μας να έρθει πολύ μεγάλος αριθμός στο γήπεδο την Κυριακή να γεμίσει το AEK ARENA. Τους χρειαζόμαστε, ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης και θα πρέπει το ΑΕΚ ARENA την Κυριακή να είναι κατάμεστο».

Keywords
Τυχαία Θέματα