Η υπερπροσπάθεια δεν αρκούσε για τη «Μεγάλη Κυρία»

Η Ανόρθωσις παρά τη μεγάλη της προσπάθεια δεν κατάφερε να κερδίσει στο Αθλητικό Κέντρο «Θεμιστόκλειο» την Legion Οbuhovo από τη Λευκορωσία αφού έχασε με 1-3 σετ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Challenge Cup. Mετά την εξέλιξη αυτή, η πρόκριση δυσκολεύει αφού η «Μεγάλη Κυρία» χρειάζεται νίκη με 0-3 ή 1-3 στη Λευκορωσία για να οδηγήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Αποφασισμένη

μπήκε η Ανόρθωσις στο πρώτο σετ και παίζοντας μεθοδικά δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Λευκορώσους. Αναπόφευκτα κέρδισε το σετ με 25-16 και πήρε γερό προβάδισμα με 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν διαφορετική, αφού οι Λευκορώσοι αντέδρασαν και αφού προηγήθηκαν 12-15 κέρδισαν το σετ με 22-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα.

Η ομάδα μας επηρεάστηκε από την εξέλιξη του αγώνα με συνέπεια να το εκμεταλλευτούν οι Λευκορώσοι που κέρδισαν το τρίτο σετ με 19 -25 και προηγήθηκαν με 1-2.

Στο τέταρτο σετ οι Λευκορώσοι προηγήθηκαν 09-12 σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα. Η ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου αντέδρασε και ισοφάρισε 16-16. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο σωστές επιλογές και ανέκτησαν το προβάδισμα για να κερδίσουν τελικά με 1-3 σετ και κοντά στην πρόκριση.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Αντ. Παπαδόπουλος): Φάιφερ, Παναγιωτίδης, Στρουγκάρεβιτς, Πάντιτς, Κνέζεβιτς, Ροντόλφο – Λίμπερο: Κοντός. Αλλαγές: Αυγ. Σαββίδης, Παπαϊωάννου.

LEGION (Χάντροιτς): Αουζεντένκα, Σματ, Τάνκοβιτς, Μιχαλούσκι, Κουμάσα, Χέντα Λίμπερο: Ντάσεβιτς – Αλλαγές: Μπαρντάσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα