Η Τσέλσι αήττητη σε 11 από τα 12 τελευταία της ματς

Η Τσέλσι είναι αήττητη στα 11 από τα 12 τελευταία της παιχνίδια στο Champions League.

ΛΙΟΝ: Μέχρι δύο γκολ σημειώθηκαν στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της Λιόν στο Champions League.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Η Μπαρτσελόνα έχει σημειώσει τουλάχιστον 2 γκολ στα 8

από τα 9 τελευταία της ματς στο Champions League. Εχει μόλις μία ήττα στα 35 τελευταία της εντός έδρας Champions League παιχνίδια, τον Μάιο του 2013 από την Μπάγερν (0-3). Από τα υπόλοιπα κέρδισε τα 28. Παρουσίασε 7 νίκες στα 8 τελευταία της παιχνίδια, με τελευταία και μοναδική ήττα αυτή από την Σεβίλλη (2-1) στις 3 Οκτωβρίου.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Τουλάχιστον 3 γκολ σημειώθηκαν στα 5 τελευταία παιχνίδια της Λεβερκούζεν στο Champions League. Η Λεβερκούζεν αναζητά την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο Champions League, μετά την επιτυχία (1-2) στη Ρωσία με την Ζενίτ , το Νοέμβριο του 2014.

ΠΟΡΤΟ: Η Πόρτο είναι αήττητη στα 15 από τα 16 τελευταία της ματς στο Champions League. Η Πόρτο έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην κορυφαία διοργάνωση , ενώ συνολικά είναι αήττητη 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις , μετά την ήττα (6-1) από την Μπάγερν την σεζόν 2014/15 στα προημιτελικά του Champions League.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Η Ντιναμό Κιέβου δεν έχει δεχθεί γκολ σε 16 από τις 22 συναντήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα σεζόν.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Η Μακάμπι έχει κερδίσει μόλις 3 από τις 10 τελευταίες εντός έδρας συναντήσεις της

ΡΟΜΑ: Η Ρόμα δεν σκόραρε μόνο σε ένα από τα τελευταία της 28 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ψάχνει για την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο Champions League, μετά το Νοέμβριο του 2010, όταν κέρδισε (2-3) την Βασιλεία.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: Η Μπάτε έχει κερδίσει 4 από τα 5 εντός έδρας ευρωπαικά ματς αυτή την σεζόν, χάνοντας (0-2) μονάχα από την Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα