Η Θύρα 9 απαντά στην διοίκηση

Ανακοίνωση- απάντηση σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση του Δ.Σ. για τα κριτήρια εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

Καλημέρα αδέλφια, με προσοχή διαβάσαμε όλες τις ανακοινώσεις των διορισμένων του Δ.Σ και ελπίζουμε με προσοχή να τις διαβάζει όλος ο υπόλοιπος κόσμος και ειδικά όλοι αυτοί που μέχρι τώρα τους υποστήριζαν.

Βλέπετε ποιοι σπέρνουν την διχόνοια για τα καπρίτσια τους, βλέπετε ποιοι χωρίζουν τους Ομονοιάτες σε κατηγορίες.

Όσον αφορά τα απαγορευτικά εμείς καλούμε το κόσμο και τα στελέχη μας να μην τους φοβίζουν οι ανακοινώσεις τους,

την Κυριακή επιστρέφουμε στο γήπεδο για αυτό τα έχουν χαμένα.

Το μόνο απαγορευτικό που δεν έχει πέσει είναι αυτό που εμείς επιλέξαμε να πάει σε μακροχρόνια δίκη έτσι ώστε να τους ξεφτιλίσουμε μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων και ταυτόχρονα να θέσουμε θέμα όσον αφορά την συνταγματικότητα του Ιωνά. Αλήθεια όταν στο τέλος της δίκης αναγκαστούν να πληρώσουν ένα σοβαρό ποσό θα γυρίζουν πάλι με την ττενέκκα στο κόσμο για να το μαζέψουν?

Για να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση ρίχνουμε το γάντι στο σωματείο και το καλούμε να παραδώσει κι' άλλες επιστολές απαγορευτικών αλλά στο τέλος να είναι έτοιμο να λογοδοτήσει όταν χάσει όλες ανεξαιρέτως τις υποθέσεις.

Κλείνουμε με μια προειδοποίηση αν τολμήσουν να απαγορεύσουν την είσοδο μη υβριστικών και νόμιμων πανό όπως έπραξαν την τελευταία φορά με το ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΕΚΛΟΓΗ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ τότε να είναι έτοιμοι αυτά τα ...... που κοιτούσαν από τις κάμερες που ξέρουν πολύ καλά ότι ξέρουμε ποιοι είναι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.

Κανένας ρουφιάνος δεν θα μας στερήσει την ελευθερία της γνώμης μας.

Υ.Γ - Σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο ενός αδελφού μας ενός πιστού ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗ, ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Χρίστο μου λεβέντη μου κάλο σου ταξίδι αξέχαστες θα μας μείνουν οι ώρες στα πέταλα και στα λεωφορεία παρέα. Κουράγιο στην οικογένεια σου και στους κοντινούς σου ανθρώπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα