Η Θέλτα "σόκαρε" την Ρεάλ μέσα στο "Μπερναμπέου"!

Λίγες ημέρες μετά την ήττα της με 2-1 από την Σεβίλλη, η Ρεάλ έχασε με το ίδιο σκορ στη Μαδρίτη από την Θέλτα και κινδυνεύει πλέον σοβαρά με αποκλεισμό στα προημιτελικά του Copa del Rey (VIDEO).

Απίστευτο και όμως... ρεαλ-ιστικό! Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ένα εκπληκτικό σερί 40 αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (ισπανικό ρεκόρ) όμως στα δύο τελευταία παιχνίδια της και μάλιστα μέσα σε διάστημα τριών ημερών έφυγε ισάριθμες φορές με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Το βράδυ της

Κυριακής η Σεβίλλη ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 από το εύστοχο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο και την έριξε στο καναβάτσο με "τρελή" ανατροπή (85' αυτογκόλ από Σέρχιο Ράμος και νικητήριο γκολ από Γιόβεβιτς στο 92') για την 18η αγωνιστική της Primera Division ενώ την Τετάρτη η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δέχτηκε νέο χαστούκι, αυτή τη φορά στο Copa del Rey από την Θέλτα και μάλιστα μέσα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Οι Γαλιθιάνοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Ιάγο Άσπας και Χόνι Κάστρο (ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Μαρσέλο, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο) και τελικά πήραν τη νίκη με 2-1, με το αποτέλεσμα αυτό να τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Copa del Rey καθώς πλέον οι "μερένγκες" χρειάζεται να πετύχουν δύο γκολ στο "Μπαλαΐδος".



Είναι εντυπωσιακό πως η Ρεάλ γνώρισε για πρώτη φορά την ήττα σε δύο διαδοχικά παιχνίδια μετά τον Νοέμβριο του 2015 ενώ αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της μετά τις 27 Φεβρουαρίου 2016 και το 0-1 από την συμπολίτισσα Ατλέτικο για το πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα