Η τελική αναμέτρηση του Diplomatico rum

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο Πάτιο Λευκωσίας, η τελική αναμέτρηση του DIPLOMATICO RUM για την επιλογή του Κύπριου μπάρτεντερ που θα αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στον ημιτελικό Παγκόσμιο διαγωνισμό στην Βενεζουέλα τον Απρίλιο 2017.

Μέσα σε μια σύναξη από μπάρτεντερς και άτομα στον χώρο του κοκτέιλ από όλο το νησί, 12 διαγωνίστηκαν στον πρώτο κύκλο για να περάσουν στην δεύτερη αναμέτρηση των φιναλίστ το απόγευμα

της ίδιας μέρας. Οι διακεκριμένοι κριτές στον χώρο του μπάρτεντινγκ Γιώργος Δενράκης από την Ελλάδα, Javier Garcia Vicuna από την Ισπανία και ο Norbert Schok από την Ουγγαρία δήλωσαν ότι το επίπεδο του διαγωνισμού, με τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων, ήταν πολύ ψηλό ακόμα και σε σχέση με τις εμπειρίες τους από άλλους παρόμοιους διαγωνισμούς.

Την τελική θέση κατέκτησε ο Ανδρέας Σανιδιώτης από την Λευκωσία, ο οποίος βραβεύθηκε από τον Πρέσβη της Βενεζουέλας κύριο Janpier Anaya Salas. O Ανδρέας Σανιδιώτης ο οποίος θα αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στην Βενεζουέλα σε όμιλο άλλων τεσσάρων χωρών, τη Ρωσία, Εσθονία, Ρουμανία και Ουγγαρία, όπου ο νικητής αυτής της πεντάδας θα διαγωνιστεί στον τελικό Παγκόσμιο του DIPLOMATICO RUM στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι και όπου πρόκειται για πολύ μεγάλη διοργάνωση.

Την όλη επιμέλεια της διοργάνωσης του τελικού διαγωνισμού στην Κύπρο, είχε η εταιρία διανομής του DIPLOMARICO RUM στην Κύπρο, Hartziotis Trading Ltd.

Keywords
Τυχαία Θέματα