Η Σαλαμίνα τοποθετείται για τις μετεγγραφές

Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα ενόψει μετεγγραφικής περιόδου.

Η ανακοίνωση:

Αναφορικά με δημοσιεύματα που είδαν τις προηγούμενες μέρες, αλλά και σήμερα ειδικότερα σχετικά με μεταγραφολογία που αφορά την ομάδα μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θέλει να ξεκαθαρίσει ότι η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη αποκλειστικά στο προσεχές παιχνίδι Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή».


Ένα παιχνίδι, όπου με

μια ενδεχόμενη νίκη της ομάδας μας εδραιωνόμαστε στην εξάδα και δίνουμε το μήνυμα ότι η φετινή Νέα Σαλαμίνα μπορεί να πετύχει πολλά.
Οποιαδήποτε θέματα μεταγραφών, αν και εφόσον προκύψουν, θα εξεταστούν σε μεταγενέστερη φάση.

Άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα υλοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό το στόχο της εξάδας αν τελικά γίνει εφικτός, είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου με την ερυθρόλευκη φανέλα και μέχρι να έρθει η μεταγραφική περίοδος, θα έχουν ήδη ολοκληρωθεί η μεγάλη πλειοψηφία των αγώνων της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος (17/26 αγώνες).

Για τον πιο πάνω λόγο, καλούμε το μεγάλο ερυθρόλευκο φίλαθλο κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν του την ερχόμενη Κυριακή, στις 17:00 το απόγευμα στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή», να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τους ποδοσφαιριστές μας και να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας.
Αυτή τη νίκη, την κερδίζουμε όλοι.
Γιατί ΣΑΛΑΜΙΝΑ, είμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!

Keywords
Τυχαία Θέματα