Η Ρεάλ 10Χ10 με τους Βάσκους της Αθλέτικ


Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο Santiago Bernabeu την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, στην πιο δυνατή μέχρι τώρα δοκιμασία του Ζινεντίν Ζιντάν. Οι Μαδριλένοι θέλουν τη νίκη, εκτός των άλλων και για λόγους πρακτικούς, που έχουν να κάνουν με την βαθμολογία της Liga. Σε καλή στιγμή βρίσκονται οι Βάσκοι, με 7 πόντους στα 3 τελευταία τους ματς, Η Ρεάλ μπροστά στους φίλους της έχει μαζέψει 31 πόντους (10-1-1), ενώ έχει την καλύτερη επίθεση με

66 γκολ, 47 από αυτά στο σπίτι. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, μακριά από το San Mames, πήρε 14 πόντους (4-2-6) σε 12 εξόδους. Εχει χάσει όμως και τις δέκα τελευταίες φορές που βρέθηκε στο Bernabeu.

Η ΧΕΤΑΦΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ, ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΗΤΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ: Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μπροστά της στο ταμπλό μονάχα την Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον δεν θέλει να αλλάξει αυτό. Θα προσπαθήσει για τη νίκη στο Coliseum Alfonso Peres, όταν επισκεφτεί την Χετάφε, σε μία αναμέτρηση της ισπανικής πρωτεύουσας. Τρεις ήττες στην σειρά έχει η οικοδέσποινα , που πάντως ότι καλό έχει πετύχει το πέτυχε σπίτι της (6-3-3 εντός και 1-2-8 εκτός). Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε εξακολουθεί να έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, με 11 γκολ, με 6 από αυτά να τα έχει δεχθεί στις εξόδους της.

ΜΟΝΟ Η ΝΤΕΠΟΡ ΓΛΙΤΩΣΕ ΣΤΟ CAMP NOU: Η Μπαρτσελόνα θα δεχθεί στο Camp Nou, την επίσκεψη της Θέλτα. Επιστρέφουν στους Καταλανούς οι βασικοί που δεν αγωνίστηκαν στην Βαλένθια για το Copa del Rey, έστω κι αν ο Λουίς Ενρίκε έχιε στο μυαλό του και την Ρόμα που ακολουθεί για το Champions League . Μόνο η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια , γλίτωσε (2-2) στην Βαρκελόνη (11-1-0). Η Μπάρτσα έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 17 γκολ και την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 56 γκολ. Η Θέλτα, που στον πρώτο γύρο κέρδισε (4-1) την Μπαρτσελόνα, έχει να πανηγυρίσει εκτός έδρας από τις 20 Δεκεμβρίου και το ματς με την Γρανάδα

Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΣΕ 12 ΜΑΤΣ, 1 ΠΟΝΤΟ ΣΕ 4 ΕΧΕΙ Η ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Στο Mestalla φτάνει η Εσπανιόλ για να αντιμετωπίσει την Βαλένθια, σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε κρίση. Η ομάδα του Γκάρι Νέβιλλ είναι 14η και έχει πλησιάσει επικίνδυνα την ζώνη του υποβιβασμού, μιας και την χωρίζουν μόλις 4 πόντοι. Η Εσπανιόλ, από την μεριά της, είναι μόλις ένα πόντο μακριά από εκεί και την Λας Πάλμας . Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα της Βαρκελόνης έχει πάρει μόλις ένα πόντο στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, ενώ στις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις δεν σημείωσε γκολ και δέχθηκε 11. Η Βαλένθια είχε συμπληρώσει 12 ματς στην ισπανική Liga χωρίς νίκη. Τελευταία φορά πανηγύρισε στο Βίγκο (1-5 την Θέλτα) στις 7 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα