«Η Ομόνοια είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου»

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το φιλικό της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Σημαντικό φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα υψηλού επιπέδου όπως είναι η Ομόνοια» χαρακτήρισε το φιλικό του ΟΦΗ της Κυριακής (27/8, 8μμ) στο Γεντί Κουλέ ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Ομόνοια Λευκωσίας σε ένα δυνατό τεστ,

προετοιμασίας και ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε στο επίσημο κανάλι της Κυπριακής ομάδας, για το παιχνίδι.

Όπως ανέφερε «η Ομόνοια είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου και για μας είναι πολύ σημαντικό, αυτό το φιλικό παιχνίδι. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Είμαι χαρούμενος για αυτό το παιχνίδι. Αισθανόμαστε σαν αδέρφια με ομάδες από την Κύπρο, στην οποία έχω δουλέψει και ως προπονητής. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε όλοι και να βγάλουμε και οι δυο προπονητές τα συμπεράσματα μας.

Για μας είναι μια χρονιά, που πρέπει να ξεφύγουμε απο την Β’ Εθνική και να μην επιστρέψουμε ποτέ.

Το κοινό των δυο ομάδων είναι η πίεση και ο κόσμος. Η Ομόνοια έχει ίσως τον περισσότερο κόσμο στην Κύπρο.

Εχουμε πολλά κοινά, εύχομαι και στην Ομόνοια να υλοποιήσει τους στόχους της που είναι το πρωτάθλημα στην Κύπρο και μια καλή ευρωπαική πορεία.

Εχω πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Είναι δυο αξιόλογοι άνθρωποι και τους εύχομαι ότι καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα