Η ομοφυλοφιλική σχέση της Γουίτνεϊ Χιούστον

Οι στενοί φίλοι της Γουίτνει Χιούστον πιστεύουν ότι η διάσημη τραγουδίστρια είχε ερωτική σχέση με την βοηθό της.

Αυτό αποκαλύπτει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Χιούστον με τους συνεντευξιαζόμενους να τονίζουν ότι η ντίβα είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 56χρονης Ρόμπιν Κρόφορντ, της γυναίκας που την στήριξε στην καριέρα της για 20 ολόκληρα χρόνια.

Το «Whitney: Can I Be Me» παρουσιάζει τα πάνω και τα κάτω μιας τεράστιας καριέρας, ενώ αναζητά τις αιτίες για την τραγική πτώση της από την κορυφή και την εξάρτηση από τα ναρκωτικά που οδήγησε ουσιαστικά στον θάνατό της.

Τόσο η Έλιν Λαβάρ, που έντυνε την τραγουδίστρια, όσο και ο σωματοφύλακάς της, Κέβιν Άμονς, αποκαλύπτουν ότι η Χιούστον ήταν αμφιφυλόφιλη και ερωτευμένη με την βοηθό της.

Αφότου η Γουίτνεϊ πέθανε το 2012, ο πρώην σύζυγός της Μπόμπι Μπράουν, παραδέχθηκε ότι η τραγουδίστρια θα μπορούσε να ζει ακόμη αν της επιτρεπόταν να ανοιχτεί για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της.

Στο ντοκιμαντέρ, ένας άλλος σωματοφύλακας της Χιούστον ανέφερε ότι η Κρόφορντ και ο Μπράουν συχνά καυγάδιζαν και είχαν έρθει και στα χέρια διεκδικώντας τον κοινό έρωτά τους, την Χιούστον. Η ένταση στη σχέση τους οδήγησε μάλιστα και στην απομάκρυνση της Κρόφορντ από τον στενό κύκλο της διάσημης τραγουδίστριας.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Νικ Μπρούμφιλντ, θεωρεί ότι είναι πολύ περίεργο που οι φανς της Χιούστον ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την σεξουαλικότητά της και τη φύση της σχέση της με την Κρόφορντ.

Όπως είπε στην Daily Mail: «Είναι σχεδόν σα να θέλουν το προφυλακτικό ή το... λεκιασμένο σεντόνι. Δεν ξέρω τι αποδείξεις κάποιος μπορεί να θέλει εκτός από το ότι η Κρόφορντ ήταν η στενότερη σχέση που είχε για χρόνια. Μοιράζονταν το ίδιο σπίτι και συχνά το ίδιο κρεβάτι. Πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι ότι ήταν η πιο παραγωγική και δημιουργική σχέση που είχε για περίπου 15 χρόνια».

Πηγή: Protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα