Η νέα δυναμική στα μετόπισθεν

Ο μεγάλος στόχος των Ανδρέα Παντελή και Ρόνι Λέβι ήταν η στελέχωση της αμυντικής γραμμής με έμπειρους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Χαρούς κάτω από τα δοκάρια, Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας και Μπανταλόφσκι στο δεξί άκρο, αποτελούν τρία πολύτιμα εργαλεία στα χέρια του Ισραηλινού τεχνικού. Ο Ντουγκλάο ήρθε για να… δέσει το γλυκό.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται από χθες στην Κύπρο, πέρασε ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εάν όλα πάνε καλά, σήμερα αναμένεται να βγει και το επίσημο φιρμάνι.

Οι τέσσερις τους, αναμένεται να προσδώσουν νέα δυναμική στα μετόπισθεν, κάτι που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος του σχεδιασμού.

Αυτό που απομένει να δούμε, είναι το τι θα γίνει με το αριστερό άκρο. Ο Κβέσιτς προπονείται εδώ και μέρες με την ομάδα, στο τελευταίο φιλικό με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο και εναπόκειται στο Ρόνι Λέβι εάν θα ανάψει το πράσινο φως για να προχωρήσει η συνεργασία.

Είναι δεδομένο ότι ο Ισραηλινός τεχνικός το ψάχνει για κάτι καλύτερο στο αριστερό άκρο, ωστόσο, από τη στιγμή που ο χρόνος κυλά και η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η εβδομάδα που έρχεται, λογικά θα φέρει εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα