Η κάθοδος Λορένθο και το ντέρμπι

ΑΠΟΕΛ
Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός, τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές βλέπουν ΑΕΚ

Μπορεί η αγωνιστική περίοδος να μην ολοκληρώθηκε, ωστόσο, από τη στιγμή που εξελίσσεται ιδανικά για τον ΑΠΟΕΛ, η διοίκηση θέλοντας να είναι έτοιμη ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της επόμενης χρονιάς, στοχεύει σε έγκαιρο και ποιοτικό προγραμματισμό.

Ήδη εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς αρκετοί είναι οι παίκτες που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους τους προηγούμενους μήνες. Ωστόσο, παραμένουν ακόμη σημαντικές

υποθέσεις ανοιχτές σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων, με κυριότερη αυτή του προπονητή της ομάδας.

Ναι μεν εκκρεμούν και οι επαφές με τους Βινίσιους και Βάτερμαν, αλλά από τις άμεσες προτεραιότητες είναι να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Τόμας Κρίστιασεν στον πάγκο της ομάδας. Για τον Δανό τεχνικό αυξάνονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που τον φέρνουν στο στόχαστρο τής Λας Πάλμας.

Σήμερα, αναμένεται στην Κύπρο ο αρχισκάουτερ του συλλόγου, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με διοικητικά στελέχη, οι οποίοι έχουν αρμοδιότητες σε θέματα προγραμματισμού. Όχι με τον πρόεδρο, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό και αναμένεται να επιστρέψει αύριο.

Μέσα στις αρμοδιότητες του Λορένθο είναι η αξιολόγηση παικτών που παρακολουθεί από διάφορα παιγνίδια άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ο Ισπανός φαίνεται πως έρχεται έτοιμος με εισηγήσεις, τις οποίες θα επεξεργαστεί η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία. Όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» Νεκτάριος Πετεβίνος, «θέλουμε το μεγαλύτερο ποσοστό του προγραμματισμού να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα».

Την ίδια στιγμή, στον «Αρχάγγελο» επανήρχισε η προετοιμασία των παικτών για το εκτός έδρας παιγνίδι με την ΑΕΚ.
Οι ποδοσφαιριστές ύστερα από τρεις μέρες σωματικής και πνευματικής ξεκούρασης επανήλθαν ανανεωμένοι και έπιασαν δουλειά για το σημαντικό αλλά και δύσκολο παιγνίδι του Σαββάτου.

Τα αγωνιστικά προβλήματα πάντως είναι αρκετά, καθώς ο Εφραίμ παραμένει παροπλισμένος, όπως και οι Νικόλας Ιωάννου-Βινίσιους που προπονούνται ατομικά.

Παράλληλα, απείχαν από τη χθεσινή προπόνηση οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Σήμερα, θα ενσωματωθούν όλοι, πλην του Σεντρίκ Γιαμπερέ, που επιστρέφει αύριο από την Αφρική. Πάντως από σήμερα η τεχνική ηγεσία θα αρχίσει να επεξεργάζεται τον τρόπο, με τον οποίο θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες, ίσως, υπάρξουν ενδείξεις για το σύστημα και τα πρόσωπα που θα εμπιστευθεί ο Τόμας Κρίστιανσεν.

Συνεχίζεται η προπώληση
Στο μεταξύ χθες τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ τα λιγοστά εισιτήρια που τους αναλογούν για το παιγνίδι στην «ΑΕΚ Αρένα». Από τα 720 εισιτήρια που εξασφάλισε η διοίκηση και αφορούν το 10% της χωρητικότητας του σταδίου, δόθηκαν για τις ανάγκες της ομάδας, χορηγών και συνεργατών 156 εισιτήρια και τα υπόλοιπα 564 διατίθενται με σειρά προτεραιότητας στους πρώτους 564 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP.

Keywords
Τυχαία Θέματα