Η φάρσα Πιτ-Κλούνεϊ στην Τζούλια Ρόμπερτς όταν ήταν έγκυος

Δεν είναι και πολύ εύκολη η θέση κάποιου που παγιδεύεται ανάμεσα σε δύο πλευρές που "πολεμούν" για την καλύτερη φάρσα.

Όταν, όμως, κάποιος παγιδεύεται σε "μάχη" για την πιο επιτυχημένη φάρσα μεταξύ του Μπραντ Πιτ και του Τζορτζ Κλούνεϊ, είναι πραγματικά εξουθενωτικό.

Το επιβεβαίωσε η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση, στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Ocean's Twelve", και μάλιστα ήταν έγκυος.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε στο EW ότι στην αρχή, οι συντελεστές της ταινίας της συμπεριφέρονταν σαν ήταν "φτιαγμένη από πορσελάνη".

Όμως, όταν έφτασε η συμμορία του Ντάνι Όσιαν (Τζορτζ Κλούνεϊ) στη Ρώμη, άλλαξαν τα πάντα. "Όταν έφτασα στο ξενοδοχείο στη Ρώμη, άνοιξα τη βαλίτσα μου και βρήκα ένα τεράστιο, βαρύ μπρούτζινο άγαλμα και παραλίγο να ξεσπάσω σε κλάματα. Πως μπόρεσαν να μου το κάνουν αυτό;" είπε.

"Ήταν φάρσα, να βάλεις ένα πολύ βαρύ αντικείμενο στη βαλίτσα κάποιου", συνέχισε. "Αλλά σε μένα; Είμαι έγκυος, είμαι εύθραυστη. Πώς;", σκέφτηκα.

Η ηθοποιός αντέδρασε αμέσως. "Αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ μετέφερε τη βαλίτσα μου από το σπίτι στο αυτοκίνητο και έτσι ο Τζορτζ σκέφτηκε ότι ήταν η βαλίτσα του Μπραντ και έβαλε το άγαλμα στη βαλίτσα του Μπραντ, η οποία στην πραγματικότητα ήταν δική μου". Μπορεί να ήταν ένα αθώο λάθος, αλλά η Ρόμπερτς πήρε την εκδίκησή της, μεταξύ άλλων, με σκόνη φαγούρας.

Η Τζούλια Ρόμπερτς τόνισε ότι οι φάρσες και οι μηχανορραφίες ήταν ένα συνεχές παιχνίδι για τους Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ, σαν παιδιά που παίζουν με έντονο ανταγωνισμό.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα