Η Μπάρτσα άλλαξε τη ζωή του Νεϊμάρ

Περισσότεροι τίτλοι και να συνεχίσει να γράφει ιστορία στη Μπαρτσελόνα είναι οι βασικοί στόχοι του Νεϊμάρ στο σύλλογο της Καταλονίας.

Με αφορμή την 100ή συμμετοχή του με την φανέλα των «μπλαουγκράνα», ο Βραζιλιάνος σταρ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ομάδας, στην οποία μεταξύ άλλων χαρακτήρισε δύσκολη την πρώτη χρονιά του, αλλά, πλέον, όλα έχουν αλλάξει...

«Η προσαρμογή μου στην ομάδα ήρθε σχετικά εύκολα.

Πήρα σημαντική βοήθεια από τους συμπαίκτες μου, την οικογένειά μου και τους οπαδούς μας» είπε ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, ο οποίος μόλις στα 23 του χρόνια αποτελεί έναν εκ των ηγετών της «Μπάρτσα».

Διανύοντας την 3η του σεζόν στη Βαρκελόνη, ο στόχος του είναι ξεκάθαρος: «Θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία στη Μπαρτσελόνα. Θέλω να κατακτήσω περισσότερους τίτλους».

Από την πλευρά του ο Νεϊμάρ εξηγεί ότι πρέπει να βελτιώνεται καθημερινά, καθώς και να βοηθάει τους συμπαίκτες του να συνεχίσουν να κατακτούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια.

«Η πρώτη χρονιά μου ήταν δύσκολη, λόγω τραυματισμών, αλλά κι από το γεγονός ότι χάσαμε τον τίτλο στο τελευταίο ματς της σεζόν» παραδέχθηκε ο Νεϊμάρ, ωστόσο, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική: «Η δεύτερη περίοδος ήταν φανταστική. Κατακτήσαμε το τρεμπλ και η τρέχουσα είναι πιο δύσκολη. Πρέπει να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να νικάμε τους αντιπάλους μας» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, όπως παραδέχθηκε, πριν από τρία καλοκαίρια ήρθε στο «Καμπ Νου» ως ένας από τους πιο υποσχόμενους παίκτες του κόσμου, ενώ τώρα είναι ένας εντελώς διαφορετικός ποδοσφαιριστής:

«Άλλαξα το παιχνίδι μου και τη ζωή μου, και τα δύο προς το καλύτερο. Η πόλη με βοηθά πολύ και είμαι ευτυχισμένος».
Αυτό που τον έχει επίσης βοηθήσει σημαντικά είναι η σχέση του με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες: «Νομίζω ότι προκαλέσαμε έκπληξη στον κόσμο. Μερικοί έλεγαν ότι δεν θα ταιριάζαμε καθόλου ποδοσφαιρικά, αλλά ήμουν βέβαιος πως έκαναν λάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα