Η αποκάλυψη του Μπουφόν για το "όχι" στα ναρκωτικά

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν απέδειξε για μία ακόμα φορά πως διαθέτει τεράστια κλάση και εκτός γηπέδων.

Τεράστιος Μπουφόν τόσο ως τερματοφύλακας όσο και ως άνθρωπος! Ο γκολκίπερ της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, που τον ερχόμενο Ιανουάριο θα κλείσει τα 39 του χρόνια και ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το Μουντιάλ της Ρωσίας, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην "Tuttosport" πώς είπε "όχι" στα ναρκωτικά σε νεαρή ηλικία αλλά και στο ποιο είναι το μυστικό που τον διατηρεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

"Απέρριψα τα ναρκωτικά

όταν ήμουν 13 ετών. Ένας τύπος στην Πάρμα μου προσέφερε για να κάνω λίγο κέφι. Αρνήθηκα και τρία χρόνια αργότερα εκείνος πέθανε από υπερβολική δόση. Πιστεύω ότι κάνω σωστά πράγματα, αυτός είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά μου", τόνισε στη συνέντευξή του στο τορινέζικο μέσο ο Τζίτζι Μπουφόν, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε ότι ίσως αργήσει να πάρει ποδοσφαιρική σύνταξη.

"Εξακολουθώ να μην αισθάνομαι σαν έναν γέρο που είναι 38 ετών. Αν θα πω αντίο στο ποδόσφαιρο σε 10 ή 15 χρόνια; Ποιος ξέρει, ίσως αποχωρήσω στην ηλικία των 65 ετών... Δεν έχω χάσει πολλά ματς στη ζωή μου, όμως οι ήττες με έχουν διδάξει περισσότερα από τις νίκες. Κάθε φορά που χάνω, εστιάζω στην ικανότητα του αντιπάλου και στα λάθη που έκανα. Το πιο σωστό πράγμα που έχω να κάνω είναι να μην ψάχνω για δικαιολογίες. Έχω κάνει αρκετά λάθη και συνεχίζω να κάνω λάθη, αλλά δεν ντρέπομαι να ψάχνω για τις αιτίες πίσω από αυτά τα λάθη".

Keywords
Τυχαία Θέματα