Η ΑΕΛ για την ταυτοποίηση και τα εισιτήρια του ΑΕΚ Αρένα

Η ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αρχίζει αύριο Πέμπτη (3/11) η προπώληση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 και θα ξεκινήσει στις 19:00 στο νεότευκτο «ΑΕΚ ARENA», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος CYTA 2016-2017.

Τα εισιτήρια θα

προπωλούνται ΜΟΝΟ από το AEL Official Shop, που βρίσκεται παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου “Νίκος Σολομωνίδης”.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Πέμπτη (3/11) το πρωί στις 10:00 και η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων Διαρκείας LION.

Την Παρασκευή, η προπώληση θα ισχύει για τους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας κατηγορίας “LION”, “GATE 3” και “GATE 3 ΣΥΦΑΕΛ”.

Το Σάββατο, εάν και εφόσον απομείνουν εισιτήρια, θα πωλούνται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της κάρτας του προγράμματος «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

Ταυτοποίηση Εισιτηρίων

Α) Προς τους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας θα δίδεται ένα (1) εισιτήριο ανά κάτοχο και ΜΌΝΟ με την επίδειξη του Εισιτηρίου Διάρκειας. Ακολούθως, θα παραδίδουμε το εισιτήριο του αγώνα ΑΥΣΤΗΡΩΣ με την αναγραφή σε αυτό του ονοματεπώνυμου του κατόχου Εισιτηρίου Διαρκείας.

Απαγορεύεται η μεταβίβαση του εισιτηρίου του αγώνα από τον κάτοχο Εισιτηρίου Διαρκείας σε άλλο άτομο.

Β) Ο κάτοχος του εισιτηρίου του αγώνα θα είναι υποχρεωμένος να καταγράψει πάνω στο εισιτήριο τον αριθμό ταυτότητας του, καθώς επίσης και να επιδείξει την ταυτότητα του κατά την είσοδο του στο “AEK ARENA”, έτσι ώστε να υπάρχει ταυτοποίηση εισιτηρίου-στοιχείων από τις αρχές του γηπέδου. Σε άτομα που δεν θα φέρουν μαζί τους την ταυτότητα τους στο «ΑΕΚ ARENA» δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος από τις αρχές του γηπέδου, ακόμα και αν έχουν στην κατοχή τους το εισιτήριο του αγώνα.

Η Διοίκηση της ΑΕΛ ενημέρωσε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας του αγώνα, ότι δεν χρειάζεται οποιαδήποτε άλλο, αφού μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος που διαθέτει ο Σύλλογος, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”, υπάρχουν τα στοιχεία των κατόχων εισιτηρίων.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από το πέταλο Φιλοξενουμένων του γηπέδου και αργότερα θα υπάρξει ανακοίνωση από την Αστυνομία για τους τρόπους μετάβασης τους στο γήπεδο.

Οι τιμές έχουν καθοριστεί ως ακολούθως:

– Κανονικό: €20

– Μαθητικό: €10

– Παιδικό: €1

Παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει απαραίτητα να έχουν παιδικό εισιτήριο για να εισέρχονται στο γήπεδο.

Ωράριο Προπώλησης:

Πέμπτη (3/11): 10:30 – 13:00 / 15:00 – 19:00

Παρασκευή (4/11): 09:00 – 13:00 / 15:00 – 19:00

Σάββατο (5/11): 09:00 – 13:00

** ΔΕΝ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

** Για την αγορά εισιτηρίων γίνονται δεκτά μόνο μετρητά.

** Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 και προτρέπουμε τον κόσμο μας να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο για να μην παρατηρηθεί καθυστέρηση εξ αιτίας της ταυτοποίησης στην είσοδο τους στην κερκίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα