Η Qatar Airways παρουσιάζει το μεγαλύτερο travel festival

Ειδική προσφορά για παιδιά, για τα ναύλα των συνοδών και άλλες φανταστικές ευκαιρίες θα αποκαλυφτούν σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο της Αεροπορικής Εταιρείας μεταξύ 9 και 16 Ιανουαρίου 2017.

Επιπλέον μεγάλες προσφορές από τους κύριους Εταίρους Visa και AccorHotels

9 Ιανουαρίου 2017

ΝΤΟΧΑ, Κατάρ – Το δημοφιλές Travel

Festival της Qatar Airways επανέρχεται ενισχυμένο για το 2017, καλώντας όλους τους ταξιδιώτες να επωφεληθούν από μια σειρά εξαιρετικών προσφορών σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο της Αεροπορικής Εταιρείας. Εξαιρετικές προσφορές μπορούν να βρεθούν στο World’s Best Business Class* και Economy Class, μαζί με ειδικές τιμές για συνοδούς, εκπτώσεις για ομαδικές κρατήσεις** και μια ειδική προσφορά για παιδιά μεταξύ 9 και 16 Ιανουαρίου 2017.

Το Travel Festival της Qatar Airways, Treasure Hunt, θα προσφέρει για άλλη μια φορά στους εκατομμύρια οπαδούς των κοινωνικών δικτύων της Qatar Airways την ευκαιρία να ψάξουν για ένα χρυσό εισιτήριο για να πετάξουν χωρίς χρέωση σε ένα από τους συναρπαστικούς παγκόσμιους προορισμούς της Αεροπορικής Εταιρείας, με στοιχεία που θα δίνονται μέσω του Facebook, Instagram και Twitter καθ 'όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Οι επιβάτες της Qatar Airways μπορούν να επιλέξουν ακόμα πιο πολλά συναρπαστικά μέρη για να εξερευνήσουν το 2017, με το λανσάρισμα των νέων υπηρεσιών προς Όκλαντ, Νέα Ζηλανδία; Καμπέρα, Αυστραλία, Δουβλίνο, Ιρλανδία, Λας Βέγκας, Ηνωμένες Πολιτείες, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία, Σαντιάγκο, Χιλή, για να αναφέρουμε μερικές. Προσφορές διατίθενται καθ’ όλη τη διάρκεια του Travel Festival για την Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση με αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, για περίοδο ταξιδιού μεταξύ 11ης Ιανουαρίου και 15ης Δεκεμβρίου 2017, σε περισσότερους από 150 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής, της Ανατολικής Ασίας, Ασίας - Ειρηνικού και την Αφρική.

Οι επιβάτες μπορούν να εξερευνήσουν το Ντουμπάι από €420 ανά άτομο, να κυνηγήσουν ένα ατελείωτο καλοκαίρι στις Σεϋχέλλες από €765 ανά άτομο, ή να ζήσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία του πολιτισμού της Άπω Ανατολής με πτήσεις προς Τόκιο από €705 ανά άτομο. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές προσφορές με κρατήσεις στο qatarairways.com ή επικοινωνώντας με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο πωλήσεων της Qatar Airways.

Για πρώτη φορά από την έναρξη του Travel Festival, η Qatar Airways έχει συνεργαστεί με την κορυφαία Εταιρεία πληρωμών Visa, παρέχοντας στους δικαιούχους κατόχους κάρτας επιπρόσθετες εκπτώσεις έως και 15% για κρατήσεις πτήσεων. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εταιρική σχέση μεταξύ της Αεροπορικής Εταιρείας και της AccorHotels, λαμβάνοντας 10% έκπτωση κατά την κράτηση ξενοδοχείου μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Qatar Airways, Δρ Hugh Dunleavy, δήλωσε: «Το Travel Festival της Qatar Airways έχει γίνει γρήγορα ένα συναρπαστικό παγκόσμιο γεγονός, το οποίο προσφέρει μεγάλη αξία και ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες μας να συνεχίσουν την εξερεύνηση και είμαι ενθουσιασμένος που είμαστε σε θέση να το επαναφέρουμε για τρίτη περίοδο. Η αρχή του χρόνου είναι η τέλεια στιγμή για να προγραμματίσουμε τα ταξιδιωτικά μας σχέδια για το έτος και το Travel Festival επιτρέπει στους ταξιδιώτες να επωφεληθούν από μια σειρά από φανταστικές προσφορές και προβολές σε όλο το δίκτυό μας σε εξαιρετικές τιμές.

"Οι πελάτες μας έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν επιπλέον εκπτώσεις για ομαδικές κρατήσεις. Το Travel Festival έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους εκλεκτούς καλεσμένους μας να πάνε σε διάφορους τόπους μαζί και να δημιουργήσουν αναμνήσεις με όσους αγαπάνε πιο πολύ".

Τα μέλη του Privilege Club της Αεροπορικής Εταιρείας έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν διπλά Qmiles για κρατήσεις που γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της προσφοράς.

Το Travel Festival της Qatar Airways παρέχει την τέλεια ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να προσφέρουν στα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα τη βραβευμένη υπηρεσία ταξιδεύοντας μαζί, με την Αεροπορική Εταιρεία να λαμβάνει μια σειρά από βραβεία για το 2016. Η Qatar Airways ονομάστηκε η καλύτερη Skytrax’s Best Staff Service στη Μέση Ανατολή, Best Business Class στον κόσμο το 2016 και Best Business Class Airline Lounge, καθώς και Best Business Class από τα Business Traveller Awards. Η Αεροπορική Εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα μια σειρά από νέες βελτιώσεις στην καμπίνα της για να αναβαθμίσει την εμπειρία των επιβατών, συμπεριλαμβανομένων των νέων χωρών BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα &Νότια Αφρική) και εξοπλισμό ανέσεων Castello Monte Vibiano Vecchio για τους επιβάτες της Business Class, καθώς και τα ανανεωμένα, παιδικά πακέτα ψυχαγωγίας Hasbro για τους μικρούς ταξιδιώτες της Αεροπορικής Εταιρείας.

Οι επιβάτες, εκμεταλλευόμενοι το Travel Festival της Qatar Airways, ενθαρρύνονται να μετατρέψουν ένα ταξίδι σε δύο μέρη με μια ενδιάμεση στάση στην Ντόχα, με ένα νέο σχέδιο βίζας που προσφέρει στους επισκέπτες μια δωρεάν βίζα διέλευσης για στάση μέχρι και 96 ώρες προς ή από τον τελικό προορισμό τους. Συνδυάστε μια γρήγορη επίσκεψη στην Ντόχα, με τα ιστορικά αξιοθέατα και πέντε αστέρων ψώνια και θέρετρα, με ονειρικές διακοπές - διαθέσιμη μόνο για τους επιβάτες της Qatar Airways. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την Qatar Airways στο http://www.qatarairways.com/us/en/qatar-transit-visa.page

Keywords
Τυχαία Θέματα