Η PwC, ένα από τα ισχυρότερα brands στον κόσμο

ΔΕΙΚΤΗΣ «ΒRAND FINANCE 2017»
Η PwC διατηρεί τη θέση της ως o υπ’ αριθμόν ένα οργανισμός επαγγελματικών υπηρεσιών κι ένα από τα δέκα ισχυρότερα brands στον κόσμο, σύμφωνα με τον Δείκτη «Brand Finance 2017».

Ο Δείκτης «Brand Finance» είναι μια ετήσια εκτίμηση της αξίας του brand πέραν των 500 από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις στον κόσμο. Για έβδομη συνεχή χρονιά, η PwC

έχει εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία (ΑΑΑ+) με το brand της να έχει αξιολογηθεί ως «εξαιρετικά ισχυρό και με ορθή διαχείριση».

Από το 2007, η PwC κατατάσσεται ανάμεσα στα 100 πρώτα παγκόσμια brands και ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του κλάδου «εμπορικών υπηρεσιών», παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό από τους κλάδους της τεχνολογίας και της κατανάλωσης.

Η αξιολόγηση εστιάζει σ’ ένα φάσμα δεικτών μέτρησης που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την αναγνωρισιμότητα του ονόματος, την ικανοποίηση και τις συστάσεις, τις οικονομικές επιδόσεις και εσωτερικές επενδύσεις, το μερίδιο αγοράς και τα έσοδα. Μελετά, επίσης, την εταιρική ευθύνη, τη διακυβέρνηση και τις απόψεις των stakeholders.

Στη συνέχεια, οι οργανισμοί αξιολογούνται συγκριτικά με τους ανταγωνιστές τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η PwC έχει επιτύχει την υψηλότερη κατάταξη και βαθμολογία ανάμεσα στους κυριότερους ανταγωνιστές της στον κλάδο.

Ο Ian Duncan, Διευθύνων Σύμβουλος του Global Brand της PwC, δήλωσε σχετικά «Ο Δείκτης "Brand Finance" είναι μια ανεξάρτητη αξιολόγηση που επιβεβαιώνει τη δύναμη του ονόματος της PwC.

Το γεγονός ότι έχουμε διατηρήσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα των ισχυρότερων ονομάτων σε μια περίοδο που οι οργανισμοί τεχνολογίας συνιστούν απειλή για τα παραδοσιακά brands αποτελεί ένδειξη των ισχυρών θεμελίων του οργανισμού μας, που αναπτύσσεται στηριζόμενος στους ανθρώπους του, την ποιότητα και τις υπηρεσίες του».

Keywords
Τυχαία Θέματα