Η Nutricia καλωσορίζει το πρώτο νεογέννητο με δώρο €1000

Ένα θερμό καλωσόρισμα στο πρώτο νεογέννητο του 2017 επιφύλασσε για άλλη μία χρονιά η Nutricia, η οποία προσέφερε χρηματικό ποσό ύψους €1000 στους ευτυχισμένους γονείς Βασίλη Μαλλή και Νικολέττα Χατζηπαναγιώτου, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί -ένα υγιέστατο αγοράκι - την 1η Ιανουαρίου στις 00.15, στη Κλινική Πανταζή στη Λεμεσό.

Για 8η συνεχή χρονιά η Nutricia, προσφέρει δώρο, χρηματικό ποσό στους πανευτυχείς γονείς

του πρώτου νεογέννητου του χρόνου, στα πλαίσια του διεθνούς προγράμματός της «Στηρίζοντας τη Ζωή». Το ειδικό αυτό πρόγραμμα είναι μια συνεργασία της διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης «Παιδικά Χωριά SOS» και της NUTRICIA Early Life Nutrition και μέσα από αυτό έχουν προσφερθεί σημαντικά ποσά σε φιλανθρωπικά προγράμματα και πρωτοβουλίες που στηρίζουν τις πιο ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας.

Όραμα της Nutricia είναι να στηρίξει την ενδυνάμωση του θεσμού της οικογένειας και να συντείνει στη βελτίωση της ποιότητας της οικογενειακής ζωής στην Κύπρο. Το χρηματικό ποσό παρέδωσε στους γονείς, μαζί με ευχές για μια όμορφη και υγιή ζωή, ο Διευθυντής Επιστημονικής Ενημέρωσης, Μάρκετινγκ &Πωλήσεων κος Ανδρέας Γεωργιάδης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο γυναικολόγος Δρ. Αντρέας Πανταζής και ο παιδίατρος Δρ. Νίκος Τούμπας, οι οποίοι ευχαρίστησαν τη NUTRICIA για την πρωτοβουλία της αυτή.

Τα προϊόντα Almiron, της Nutricia εισάγονται στην Κύπρο από τη Lifepharma, μέλος του Ομίλου Ιακωβίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα