Η Nearchi Investment Plc χορηγεί και συμμετέχει

Δυναμική παρουσία στο εξωτερικό θα έχει τις επόμενες μέρες το Κ.Ε.Β.Ε., στα πλαίσια της προσπάθειας του για προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων της Κύπρου.

Πρώτος σταθμός των επιχειρηματικών αποστολών του Επιμελητηρίου θα είναι ο Λίβανος, στα πλαίσια και της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη στις 13 – 15 Ιουνίου.

Η

Nearchi Investment Plc θα είναι χορηγός και ενεργό μέλος της αποστολής αντιπροσωπείας του Κ.Ε.Β.Ε, που διοργανώνει σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) και τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Κύπρου-Λιβάνου, Επιχειρηματική Αποστολή και Φόρουμ στη Βηρυτό με σκοπό την ευρύτερη προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου και του Λιβάνου

Η Nearchi Investment Plc είναι εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των επενδύσεων από ξένους επενδυτές στη Κυπριακή οικονομία, στηρίζοντας με τα κεφάλαιά της Κυπριακές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς και το δείχνει με τον πιο άμεσο τρόπο με τη συμμετοχή και χορήγηση της αποστολής στο Λίβανο.
Info: Η Nearchi Investment Plc είναι εταιρεία εισηγμένη στο Δείκτη Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγοράς (ECM) του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ). Κύριος της στόχος είναι η ανάπτυξη ιδιωτικών κεφαλαίων σε όλους τους τομείς της οικονομίας σε ενεργούς επιχειρήσεις και έργα στη Κύπρο

Keywords
Τυχαία Θέματα