Η GCC Computers γιόρτασε τα 30 της χρόνια

Με αισιοδοξία για τα επόμενα βήματα, αλλά και νοσταλγική διάθεση για μοναδικές στιγμές 30 χρόνων πορείας, η GCC Computers γιόρτασε τα γενέθλιά της, από την ίδρυση της, το 1987. Στον φιλόξενο χώρο του Sunrise Pearl Hotel &Spa πραγματοποιήθηκε μία ξεχωριστή δεξίωση πλημμυρισμένη με "χρώμα", ήχους και διάθεση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι εργαζόμενοι.

Οικοδεσπότης της βραδιάς o ιδρυτής της GCC,

Κος Γιώργος Κωνσταντίνου, επέλεξε να προσδώσει στη βραδιά όχι τον χαρακτήρα μίας τυπικής εταιρικής εκδήλωσης, αλλά να αναδείξει το πνεύμα συνεργασίας και συντροφικότητας που επικρατεί μέσα στην εταιρεία. Μίλησε από καρδιάς για την ίδρυση, την πορεία, τα επιτεύγματα και τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί με τα στελέχη της εταιρίας, τους συνεργάτες και τους πελάτες της όλα αυτά τα χρόνια. Το επιστέγασμα της βραδιάς ήταν η βράβευση στελεχών, που έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 25 χρόνια εργασίας στον οργανισμό, σε αναγνώριση της συμβολής τους στο να γίνει η GCC αυτό που είναι σήμερα.

Χιούμορ, αυτοσαρκασμός, όμορφες αναμνήσεις και αναφορές με ιδιαίτερη σημασία έδωσαν τον τόνο της βραδιάς, με την διοίκηση της εταιρείας, καθώς και τους "25άρηδες" να μοιράζονται με τους καλεσμένους μοναδικές στιγμές και μεγάλη συγκίνηση!

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος της GCC, Κος Γιώργος Κωνσταντίνου, δήλωσε: "Κοιτάζουμε μπροστά, έχοντας ως στόχο να στηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλες τις αναπτυξιακές τους πρωτοβουλίες και να παραμείνουμε η εταιρία που θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Με το βλέμμα μας σταθερά στραμμένο στο μέλλον, με σιγουριά και αισιοδοξία στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την GCC και παράλληλα να την διατηρήσουμε σαν μια κορυφαία εταιρία για τις επόμενες δεκαετίες".

Από τη μεριά του, ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας, Κος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, σημείωσε τα ακόλουθα: " Απόψε γιορτάζουμε τα τριάντα μας χρόνια και δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε μία τόσο ξεχωριστή βραδιά χωρίς όσους μας στηρίζουν, φίλους, συναδέλφους, μα πάνω από όλα τους ανθρώπους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και στον κάθε ένα ξεχωριστά για όλα όσα έχουμε καταφέρει μαζί, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. ".

Η βραδιά έκλεισε με πολλές θερμές ευχές από όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα