Η Emirates γιορτάζει το εκατοστό αεροσκάφος A380

Η Emirates γιορτάζει την παράδοση του εκατοστού αεροσκάφους Α380 με νέες και συναρπαστικές προσφορές.

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία του κόσμου, γιορτάζει την παράδοση του εκατοστού αεροσκάφους Α380, με ειδικές προσφορές στις πτήσεις της με το αεροσκάφος

Α380, προσφέροντας έτσι μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδιού σε συναρπαστικούς προορισμούς, μέσω Ντουμπάι, σε συμφέρουσες τιμές.

Με έκπτωση που φτάνει ακόμη και στα 380 ευρώ για την κατηγορία Business Class, όσοι επιθυμούν ένα ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Σανγκάη, το Πεκίνο, τη Σιγκαπούρη ή το Σίδνεϋ μπορούν τώρα να εκπληρώσουν τα όνειρα τους. Επωφεληθείτε από τις εορταστικές προσφορές της Emirates, τόσο για την Economy όσο και για την Business Class, κλείνοντας τα εισιτήριά σας από τις 12 μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου και πετάξτε με το αεροσκάφος Α380 προς έναν από τους προορισμούς που επιθυμείτε. Τα ταξίδια πραγματοποιούνται, μέσω Ντουμπάι, από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου 2017.

Ανακαλύψτε τη μυστηριώδη και φουτουριστική Άπω Ανατολή, ταξιδεύοντας στη Σανγκάη, με Economy Class από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, με εισιτήρια που αρχίζουν από 999 ευρώ, στο Πεκίνο από 919 ευρώ και στη Σιγκαπούρη από 884 ευρώ. Επισκεφθείτε την ιστορική, ζωντανή και γεμάτη δυναμισμό πόλη του Γιοχάνεσμπουργκ, με εισιτήρια που αρχίζουν από 833 ευρώ ή περιπλανηθείτε στους δρόμους της γραφικής και μακρινής πόλης του Σίδνεϋ, φτάνοντας εκεί μόνο με 1.292 ευρώ.

Η Emirates, με τα εντυπωσιακά αεροπλάνα νέας γενιάς A380, συνεχίζει να ικανοποιεί και να ενθουσιάζει τους επιβάτες της, ανεξαρτήτως θέσης που επιλέγουν για το ταξίδι τους, με τις άνετες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της, που περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- την εξαιρετική εξυπηρέτηση από το προσωπικό της, τα διακεκριμένα γεύματά της, το πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ICE με τα 2.500 κανάλια, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τις μουσικές επιλογές, τα παιχνίδια και το δωρεάν wi-fi. Ταξίδεψε με την Emirates σε όλες τις κατηγορίες θέσης και απόκτησε νέες και αξέχαστες εμπειρίες.

*Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, το booking των πτήσεων, όρους και χρήση υπηρεσιών, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας: www.emirates.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα