Η BDO Κύπρου ανακοινώνει το διορισμό του κ. Χρίστου Μακεδόνα

Η BDO Κύπρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό του κ. Χρίστου Μακεδόνα ως Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Τεχνολογικού Κινδύνου. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας και στην τοπική αγορά με τις υπηρεσίες Digital Assurance, Forensics, Cyber ​​Security, Data Privacy &Data Protection καθώς και με άλλες τεχνολογικές συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Ο Χρίστος έχει 12ετή εμπειρία

στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας, Έλεγχο Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Δικανικής, κατέχοντας αριθμό επαγγελματικών προσόντων στον εν λόγω τομέα. Είναι επίσης πρόεδρος του ISACA Cyprus Chapter (Κυπριακό Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής). Πριν από την ένταξή του στην BDO, ο Χρίστος ήταν Επικεφαλής των Υπηρεσιών Data Privacy, eDiscovery &Digital Forensic, Cyber ​​Risk &Incident Response σε μία εκ των μεγαλύτερων συμβουλευτικών εταιριών. Στην καριέρα του, ο Χρίστος έχει συμμετάσχει και ηγηθεί ποικίλων έργων, εγχώρια και στο εξωτερικό, σχετικά με έρευνες απάτης, οικονομικού εγκλήματος, δωροδοκίας, διαφθοράς, επιλύσεως διαφορών, παραπτώματα εργαζομένων, διαρροή δεδομένων, καθώς επίσης και σε έργα αντιμετώπισης συμβάντων και διερεύνησης μετά από κακόβουλη ηλεκτρονική επίθεση (cyber-attack).

«Είμαστε ευτυχείς που ο Χρήστος έχει ενταχθεί στην BDO. Η εμπειρία του στον τομέα της ψηφιακής εγκληματολογίας, της προστασίας δεδομένων, της άμεσης ανταπόκρισης μετά από κυβερνοεπιθέσεις και της διαχείρισης κρίσεων, θα μας επιτρέψει να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στη διαχείριση και αντιμετώπιση των απειλών και προκλήσεων της ψηφιακής εποχής και των αυστηρών νομικών απαιτήσεων σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων».

Keywords
Τυχαία Θέματα