Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο ατύχημα

Τη βοήθεια της πυροσβεστικής χρειάστηκε μια 50χρονη γυναίκα προκειμένου να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητό της μάρκας Mercedes E250, μετά από τροχαίο ατύχημα στον παλιό δρόμο Αγγλισίδες – Αλεθρικού.

Συγκεκριμένα, η ώρα 15.25 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα. Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα. Το όχημα της 50χρονης συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αρθρωτό όχημα μάρκας Renault.

Στην τραυματία αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 16ης Απριλίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 17ης Απριλίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 47 κλήσεις για βοήθεια ,32 πυρκαγιές ,12 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 14.14 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε στρώμα το οποίο βρισκόταν σε δωμάτιο ισόγειου χώρου τριώροφης κατοικίας στην οδό Σίμου Μεναρδου στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.35. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε το στρώμα και επηρεάστηκε η βαφή όλου του ισόγειου χώρου της κατοικίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλός τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων και 2 αναπνευστικές συσκευές. Δεν κινδύνεψε κανείς καθότι οι ένοικοι απουσίαζαν την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνηθήκαν και παραμένουν άγνωστα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε συνολικά 4 κλήσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναπτύχθηκαν νωρίς το απόγευμα στην Επαρχία Λευκωσίας. Οι κλήσεις ήταν για την περιοχή Λακατάμιας. Αφορούσαν οι 3 άντληση όμβριων υδάτων από υπόγειους και ημιυπόγειους χώρους στους οποίους μπορέσαμε να προσφέρουμε βοήθεια στην μία περίπτωση καθότι στις άλλες 2 η στάθμη του νερού ήταν εξαιρετικά χαμηλή. Η 4η κλήση αφορούσε άνοιγμα οχετού όμβριων υδάτων από δημόσιο δρόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα