Γ.Λιλλήκας:Οι νέοι θα στείλουν τις πολιτικές ΠτΔ στα αζήτητα

"Οι νέοι θα δώσουν απάντηση στο Νίκο Αναστασιάδη, στέλνοντας τις πολιτικές του στα αζήτητα", αναφέρει γραπτή ανακοίνωση του επιτελείου του υποψήφιου για την προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργου Λιλλήκα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Όραμα του Νίκου Αναστασιάδη για τους νέους είναι να τους μετατρέψει σε χαμηλόμισθους εργαζόμενους. Ο ίδιος και οι υπουργοί του, προτείνουν ως προοπτική στους

νέους μας να είτε να ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας, είτε αν θέλουν καλύτερη ζωή να μεταναστεύσουν!

Βέβαια υπάρχει κι άλλη επιλογή για τους νέους: να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να τερματίσουν τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη.

Με τη ψήφο τους να στείλουν τον Αναστασιάδη και τις πολιτικές του στα αζήτητα!

Εμείς θέλουμε να καθοριστεί αξιοπρεπής κατώτατος μισθός για όλα τα επαγγέλματα, για να μην τυγχάνουν εκμετάλλευσης οι νέοι μας. Ο κατώτατος μισθός πρέπει να ποικίλει ανάλογα με τη δυσκολία ή τα επιστημονικά ή άλλα προσόντα που απαιτεί το κάθε επάγγελμα.

Εμείς θέλουμε οι νέοι μας να έχουν προοπτική στην πατρίδα τους. να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια και να υλοποιήσουν τα όνειρα τους στην Κύπρο και όχι σε ξένες πατρίδες.

Εδώ ακριβώς είναι και η τεράστια διαφορά μας από αυτούς, που με τις λανθασμένες επιλογές τους οδήγησαν τον λαό μας στην εξαθλίωση, αλλά και από αυτούς που είχαν τα μνημόνια ως ευαγγέλια της πολιτικής τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα