Γκριεζμάν: "Θα το πάρουν Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους"

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έκανε τις προβλέψεις του για τους τελικούς του Champions League και του Europa League, δείχνοντας μία προτίμηση στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους.

Το βράδυ της Τετάρτης (24/05) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με τον Άγιαξ στον μεγάλο τελικό του Europa League

στη "Friends Arena" της Στοκχόλμης.

Με αφορμή τη σπουδαία αναμέτρηση, ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν έδωσε τις προβλέψεις του τόσο για τον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όσο και γι' αυτόν του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος στράικερ έδειξε μία προτίμηση στους "Κόκκινους Διαβόλους" και τη "Μεγάλη Κυρία".

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα νικήσει με 2-0 τον Άγιαξ. Βλέπω και νίκη της Γιουβέντους με 2-1 επί της Ρεάλ. Απ' την αρχή της σεζόν θεωρούσα πως η Γιουβέντους θα φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Μπουφόν είναι πολύ δυνατός φέτος", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γάλλος επιθετικός.

Θυμίζουμε πως ο Γκριεζμάν βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουνάιτεντ, η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό στην Ατλέτικο το προσεχές καλοκαίρι προκειμένου να τον κάνει "δικό" της.

Keywords
Τυχαία Θέματα