Γκουίνεθ Πάλτροου: Πιστεύει ότι είναι πρότυπο διαζευγμένης

Πρότυπο διαζευγμένης πιστεύει ότι είναι η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle, παρότι χώρισε εδώ και δύο χρόνια από τον τραγουδοποιό Κρις Μάρτιν, οι δυο τους εξακολουθούν να έχουν μία πολύ «στενή σχέση».

«Είναι στο σπίτι μου κάθε μέρα. Ο καθένας έχει τη δική του ζωή, όμως διατηρούμε και την οικογενειακή μας ζωή», δήλωσε η 44χρονη Γκουίνεθ και συνέχισε λέγοντας ότι «εάν χρειαζόταν, ξέρω ότι ο Κρις θα με προστάτευε, παρότι δεν είμαι πλέον η

σύζυγός του. Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Κρις κι εγώ έχουμε συνεισφέρει κάτι θετικό στον πολιτισμό των διαζυγίων».

Η Πάλτρου, που φιλοξενείται στο εξώφυλλο Φεβρουαρίου του περιοδικού, αναφέρει επίσης ότι έχει μάθει να μη νοιάζεται για τους επικριτές της και εκτονώνεται στο σάιτ που διαθέτει, δίνοντας συμβουλές υγείας.

«Κάποτε το χρησιμοποιούσα για να πω κάτι για τις επικρίσεις ή να γράψω κάτι γι' αυτό και οι άνθρωποι με αντιμετώπιζαν λέγοντας: "Μα τι λέει αυτή, γιατί μιλάει; Είναι μία μάγισσα". Αργότερα σταμάτησα να ασχολούμαι... Μου αρέσω έτσι, αυτός είναι ο ρόλος μου. Είμαι εδώ για να κάνω αυτό. Ένας φίλος μου είπε ότι αν είσαι πρωτοπόρος, είσαι και ο πρώτος που θα δεχτείς τις επικρίσεις, γιατί είσαι αυτός που χαράσσει διαδρομές».

Πηγή: AΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα