Γκέλα ολκής

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - ΠΟΛΩΝΙΑ 2-2
Γκέλα ολκής για την Πολωνία με το…. καλημέρα των υποχρεώσεών της στον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Η ομάδα του Άνταμ Ναβάλκα, παρότι προηγήθηκε 2-0 του Καζακστάν στην Αστάνα, εντούτοις υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2, δεχόμενη δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά.

Αν και ερχόταν με φόρα από το EURO,

όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, η Πολωνία δεν τα κατάφερε, παρότι δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο τις καλύτερες προϋποθέσεις. Στο 9’ ο Μπαρτόζ Καπούτσκα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της προκριματικής φάσης, έκανε το 0-1 και στο 35’ με πέναλτι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με απανωτά «χαστούκια» για τους φιλοξενούμενους. Μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών, το Καζακστάν πέτυχε δύο(!) γκολ με τον Σεργκέι Χιζνιτσένκο (51’ και 58’) και «έβαλε φωτιά» στο παιχνίδι. Οι Καζάκοι σκόραραν δύο φορές σε τρεις προσπάθειες εντός εστίας και απειλούσαν με γκέλα τους Πολωνούς, όπως και έγινε. Παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και το πάλεψαν μέχρι το τέλος, εντούτοις δεν μπόρεσαν να πετύχουν το πολυπόθητο τρίτο γκολ.

Με το ζόρι η Δανία
Ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο της εθνικής Δανίας έκανε και ο Άγκε Χαρέιντε, που αντικατέστησε τον Μόρτεν Όλσεν. Οι «Βίκινγκς» νίκησαν πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ 1-0 την Αρμενία και πήραν τους τρεις πρώτους βαθμούς στον 5ο όμιλο. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τελικά την αναμέτρηση πέτυχε στο 14ο λεπτό ο Κρίστιαν Έρικσεν, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Βίκτορ Φίσερ. Παρά την υπεροχή και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ, ωστόσο, αυτό που μετράει είναι η νίκη, την οποία κατέκτησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα