Γκασόλ: «Είμαι εδώ για να κατακτήσουμε πάλι το χρυσό!»

Λίγο πριν από το πρώτο τζάμπολ της Ισπανίας στο Eurobasket, ο Πάου Γκασόλ μίλησε για την προσπάθεια των «φούριας ρόχας» και τις δικές του φιλοδοξίες.

«Τέταρτος τίτλος στις πέντε τελευταίες διοργανώσεις; Μα φυσικά γι' αυτό είμαι εδώ. Για το χρυσό! Η ομάδα μας έχει μεγάλες φιλοδοξίες, διαθέτει ταλέντο και είμαστε όλοι καλοί φίλοι μεταξύ μας. Ήρθαμε για να κερδίσουμε» ήταν τα λόγια του Πάου Γκασόλ λίγο πριν από την πρεμιέρα της Ισπανίας με το Μαυροβούνιο και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με την Κροατία και το αν θα αποτελέσει ρεβάνς για την ήττα στο Ρίο:

«Όχι. Καμία ρεβάνς. Αυτό ήταν ένα κλειστό παιχνίδι το οποίο χάσαμε και τώρα πρόκειται για μια τελείως διαφορετική διοργάνωση. Θέλουμε να κερδίσουμε τώρα την Κροατία γιατί θέλουμε να είμαστε πρώτοι και καλύτεροι στον όμιλο».

Όσο για την μονομαχία με τον Ντάριο Σάριτς; «Είναι πολύ καλός παίκτης, ταλαντούχος, ο οποίος ολοένα και βελτιώνεται και γίνεται καλύτερος. Θα μπορούσε να κερδίσει στο ΝΒΑ και τον τίτλο του καλύτερου rookie της σεζόν».

Ο Πάου Γκασόλ θα «πιάσει» σήμερα (1/9) τις 200 συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας, ενώ χρειάζεται άλλους 61 πόντους για να προσπεράσει τον Τόνι Πάρκερ και να γίνει ο αρχισκόρερ των Eurobasket.

Keywords
Τυχαία Θέματα