Για το «κόλπο-γκρόσο» στη Σερβία

ΟΜΟΝΟΙΑ
Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σήμερα για την Ομόνοια, που απόψε (20:00) αντιμετωπίζει στη Σερβία τη Νόβι Παζάρ, στο πλαίσιο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, του CEV Cup.

Η τεχνική ηγεσία είναι στην ευχάριστη θέση να έχει έτοιμους όλους τους πετοσφαιριστές γι' αυτό το δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο.

Παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα στις τάξης της ομάδας, για πραγματοποίηση

μίας καλής εμφάνισης και εξασφάλιση αποτελέσματος που θα αφήνει καλές πιθανότητες πρόκρισης, ενόψει επαναληπτικού.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Κύπρο, την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει στις 19:00 στο στάδιο «Ελευθερία».
Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον ΠΑΟΚ.

Ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε
Σε τυπική διαδικασία εξελίχθηκε για την Τεχνοοικία ΑΕΚ ο αγώνας που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α' Κατηγορίας. Οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν με άνεση την ουραγό Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου με 0-3 σετ στο «Κίτιον», το οποίο χρησιμοποίησε ως έδρα η λεμεσιανή ομάδα.

Με τη νίκη της αυτή η Τεχνοοικία ΑΕΚ έκανε 17 τους βαθμούς της ισοβαθμώντας με τον Sabbianco Aπόλλωνα στη 2η θέση (σ.σ. έχουν έναν αγώνα παραπάνω από την Ανόρθωση). Αντίθετα, η Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου, μετά από οκτώ αγώνες, ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα