Για την 10η της... χρονιάς

Δεκαπέντε παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής φέτος η ΑΕΛ, με το πιο παραγωγικό της 90λεπτο να είναι αυτό του 6-0 με τη Σεντ Τζόζεφ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Έκτοτε η ΑΕΛ στα παιχνίδια πρωταθλήματος έχει πετύχει πανω από δύο γκολ μόνο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο στάδιο, ενώ είναι πρωτοφανές

ότι οι πέντε νίκες της στο φετινό μαραθώνιο συνοδεύτηκαν με το ίδιο σκορ (1-0). Το φετινό πρόβλημα της ΑΕΛ στην επίθεση είναι πασιφανές, όμως είναι κάτι στο οποίο δουλεύει ο Μπαλταζάρ για να βρει την τελική φόρμουλα του σκοραρίσματος.

Ενώ παράλληλα βλέπουμε ότι η άμυνα της ΑΕΛ είναι από ατσάλι και έχει δέσει για τα καλά με μόνο τέσσερα τέρματα και χωρίς τον Ντόσα Τζούνιορ, ο οποίος έχει στα πόδια του μόνο ένα 90λεπτο με αντίπαλο τη Δόξα. Ο Κυπροποιημένος υψηλόσωμος αμυντικός μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση και αυτό ίσως γίνει στο παιχνίδι με την Αλκή, δίνοντας επιπλέον επιλογές στον Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Η ΑΕΛ κυνηγά την Κυριακή απέναντι στη νεοφώτιστη στην κατηγορία Αλκή την 10η της νίκη για φέτος. Θα ακολουθήσει το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα επίσης στο Τσίρειο στάδιο, όπου και εκεί η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη προκειμένου η ομάδα της Λεμεσού να πάει στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση με τη ψυχολογία στο ζενίθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα