Φτιάχτηκε για τους παίκτες πριν από τον θάνατο τους (video)

Ο φροντιστής της Τσαπεκοένσε συνήθιζε να αφήνει εμψυχωτικά μηνύματα στους παίκτες της εν όψει κρίσιμων αγώνων και το ίδιο θέλησε να κάνει πριν από τον τελικό του Copa Sudamericana. Το VIDEO όμως που έφτιαξε δεν πρόλαβε να το δείξει ποτέ. Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία.

Ο Άντερσον Ντονιζέτε, γνωστός με το προσωνύμιο "Cocada", ήταν για χρόνια φροντιστής της Τσαπεκοένσε και ιδιαίτερα αγαπητός στους ποδοσφαιριστές της, αφού είχε τη συνήθεια να αφήνει μηνύματα πριν από κρίσιμα παιχνίδια προκειμένου να τους "πωρώνει" για να πηγαίνουν

με το "μαχαίρι στο στόμα".

Το ίδιο ακριβώς θέλησε να κάνει και πριν από τον τελικό του Copa Sudamericana καθώς, όπως αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός σταθμός TV Globo, είχε ετοιμάσει ένα video διάρκειας περίπου 4 λεπτών, στο οποίο απεικονιζόταν ο ίδιος να ετοιμάζει τα αποδυτήρια της ομάδας πριν από τα παιχνίδια με Ιντεπεντιέντε και Σαν Λορένσο και να ζητάει το εξής από τους παίκτες: "Να γίνετε πρωταθλητές για τους εαυτούς σας".

Δυστυχώς, ο Άντερσον Ντονιζέτε ήταν μεταξύ των 71 θυμάτων της τρομερής αεροπορικής τραγωδίας στο Μεντεγίν που συντάραξε τον πλανήτη την περασμένη Τρίτη και το συγκινητικό αυτό video - που θα έπαιζε τον ρόλο της εμψύχωσης - δεν προβλήθηκε ποτέ στους παίκτες, όμως ο τηλεοπτικός σταθμός το βρήκε και το προέβαλε για να τιμήσει τα θύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα