Φθινοπωρινό και βροχερό σκηνικό κυρίως στα ορεινά

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Νωρίς το απόγευµα όµως θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά

ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, νότια και ανατολικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και τα δυτικά.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα