Φρενίτιδα με την κυκλοφορία του iPhone X-Πόσα κοστίζει(pics)

Πόσο κοστίζει το ακριβότερο iPhone που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα - Ένα μήνα μετά από την έλευση των iPhone 8 και iPhone 8 Plus, ξεκίνησε σήμερα, 3 Νοεμβρίου, η εμπορική διάθεση του iPhone X στην Ελλάδα.

Επίσημη πρώτη των iPhone

X σήμερα στην Ελλάδα, καθώς ξεκίνησε η εμπορική διάθεση. Μετά από την περίοδο προπαραγγελίας, που είχε ξεκινήσει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου μεταπωλητών της, σήμερα, το πολυαναμενόμενο iPhone X, διατίθεται μέσα από το ίδιο δίκτυο.


Η τιμή του iPhone X 64GB διαμορφώνεται στην ελληνική αγορά στα 1.199 ευρώ, ενώ η έκδοση του iPhone X 256GB στα 1.399 ευρώ. Οι παραπάνω τιμές αφορούν τις συσκευές χωρίς σύνδεση από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Όσοι επιλέξουν να προχωρήσουν σε σύνδεση, οι τιμές μπορούν να διαμορφωθούν στα επίπεδα των 800 ευρώ για το iPhone X 64GB και στα 1.000 ευρώ για το iPhone X 256GB.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά και τα μοντέλα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, σε τιμές που διαμορφώνονται κάτω από τα 1.000 ευρώ.

Το iPhone X διαθέτει σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο, με μια οθόνη Super Retina HD 5,8 ιντσών με HDR και True Tone, έχει την δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα και είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη. Η προηγμένη αναγνώριση προσώπου ξεκλειδώνει με ασφάλεια το iPhone X με μία μόνο ματιά, ενώ η κορυφαία ισχύς του A11 Bionic επιτρέπει εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και apps.

Οι επανασχεδιασμένες δύο κάμερες στην πίσω πλευρά, διαθέτουν διπλή οπτική σταθεροποίηση εικόνας, νέο φίλτρο χρωμάτων, pixel με μεγαλύτερο βάθος και ταχύτατους φακούς, για εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα TrueDepth, η οποία επιτρέπει την αναγνώριση προσώπου (Face ID), προσφέρει την επιλογή “Πορτρέτο” με τον νέο “Φωτισμό Πορτρέτου” στην μπροστινή κάμερα για εκπληκτικές selfie. Παράλληλα, δίνει “ζωή” στα Animoji, καθώς συλλέγει και αναλύει πάνω από 50 διαφορετικές κινήσεις των μυών του προσώπου, παρουσιάζοντας τα emoji με ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι σχεδιασμένο με το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone και με μια λωρίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, και διατίθεται σε δύο φινιρίσματα, Silver και Space Gray.

Απίστευτες ουρές

Χιλιάδες λάτρεις της Apple σε όλον τον κόσμο στήθηκαν στις ουρές για να πάρουν πρώτοι στα χέρια τους το iphone X, που είναι διαθέσιμο σήμερα σε όλες τις μεγάλες αγορές.

Για ένα «πολύ δυνατό ξεκίνημα» με βάση τις παραγγελίες που έχουν γίνει, έκανε λόγο ο Tim Cook, μιλώντας στο CNBC.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα