Φόβοι για Μέσι

ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ
Δεν έχουν τέλος τα αγωνιστικά προβλήματα για την Μπαρσελόνα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Εκτός των Άμπα και Πικέ, προέκυψε και άλλο πρόβλημα. Όπως αναφέρουν και ο Λιονέλ Μέσι δεν προπονήθηκε χθες και έμεινε στο γυμναστήριο ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Από την Μπαρσελόνα κανείς μέχρι τώρα δεν έχει τοποθετηθεί για το ζήτημα ενημερώνοντας για τι ακριβώς συνέβη.
Φυσικά και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία για τη συμμετοχή του Αργεντινού

στο μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Sport υποστηρίζει ότι Μέσι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου. Βέβαια, πρέπει να επισημάνουμε ότι η Sport γνωρίζει πολύ καλά για ό,τι συμβαίνει στην Μπαρσελόνα.

Πλήγμα με Κουτίνιο
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Εκτός δράσης για πέντε με έξι εβδομάδες θα μείνει ο Φιλίπε Κουτίνιο. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στον αστράγαλο, ο Βραζιλιάνος γλίτωσε τα χειρότερα, αφού υπήρχαν φόβοι γι' ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.
Όπως και να 'χει, όμως, ο Γιούργκεν Κλοπ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λατινοαμερικάνου «αρτίστα» για σημαντικό χρονικό διάστημα με την επάνοδό του να υπολογίζεται στα μέσα Ιανουαρίου και το μεγάλο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15/1) στο «Ολντ Τράφορντ».

Μέχρι τότε, βέβαια, ο 24χρονος άσος θα χάσει αρκετά και σημαντικά ματς. Κατά σειρά δεν θα αγωνιστεί με Λιντς για το Λιγκ Καπ (29/11), ενώ για την Πρέμιερ Λιγκ θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μπόρνμουθ (εκτός, 4/12), Γουέστ Χαμ (εντός, 11/12), Μίντλεσμπρο (εκτός 14/12), Έβερτον (εκτός, 19/12), Στόουκ (εντός, 27/12), Μάντσεστερ Σίτι (εντός, 31/12), Σάντερλαντ (εκτός, 2/1).

Σοκ με Μπονούτσι
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Και τριάρα έφαγε στη Γένοβα από την Τζένοα και δύο κομβικότατους παίκτες έχασε για μεγάλο διάστημα. Την ώρα, λοιπόν, που ο Ντάνι Άλβες θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερεις μήνες, χθες επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα νέα και για τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Ιταλός άσος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 33’, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως το πρόβλημα στον μηρό είναι πολύ σοβαρό και θα λείπει για έξι με οκτώ εβδομάδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα