Φουλάρει για την όγδοη σερί!

ΑΠΟΛΛΩΝ
Σε ρυθμούς Δόξας κινούνται οι «κυανόλευκοι», στοχεύοντας σε ακόμα μια νίκη

Αποστολή εξετελέσθη με τον καλύτερο τρόπο για τον Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι» κόντρα στην ΑΕΖ και το αποτέλεσμα που ήθελαν πήραν, αλλά και rotation έκανε ο Σωφρόνης Αυγουστή ξεκουράζοντας τους βασικούς του ποδοσφαιριστές ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Δόξα. Ο Κύπριος τεχνικός άφησε στον πάγκο ή στην εξέδρα τους οκτώ από τους έντεκα παίκτες, με τους οποίους σκοπεύει να ξεκινήσει τον αγώνα του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να μην επιβαρυνθούν με ακόμα ένα 90λεπτό.

Βάλε, Βινίσιους, Σακκέτι,

Κυριάκου και Παπουλής δεν αγωνίσθηκαν καθόλου, ο Ντα Σίλβα μόλις 20 λεπτά, ένα ημίχρονο ο Μάγκλιτσα και κάτι λιγότερο ο Ζοάο Πέδρο. Από κει και πέρα πήραν 90λεπτο αυτοί που το έχουν ανάγκη, όπως ο Βασιλείου, ο Σαρδινέρο και επίσης ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Ρομπέρζ, που θα είναι ένας εκ των Καρώ ή Σεμέδο. Λογικά ο Πελαγιάς για να μην αγωνιστεί καθόλου, αν και ήταν στην αποστολή, δεν θα είναι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα.

Άρα θα λέγαμε ότι ο τεχνικός του Απόλλωνα πέτυχε με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, αφού και την πρόκριση έχει εξασφαλίσει κατά 90% με το 2-0 και την ομάδα του ξεκούραστη θα την έχει για αύριο, όπου στόχος θα είναι η 8η στη σειρά νίκη στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα που θα έρθει στο ντέρμπι την Κυριακή.

Ταυτόχρονα κατάφερε και στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης στο Παφιακό να χρησιμοποιήσει και πάλι τις ρεζέρβες του, έτσι ώστε να έχει ξεκούραστους τους βασικούς για τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό που ακολουθεί.

Από τον προχθεσινό αγώνα κυπέλλου ξεχωρίζουν 2-3 πράγματα. Το 83% κατοχή μπάλας που είχε ο Απόλλωνας, νούμερο εντυπωσιακό όπως και να το δει κάποιος. Τα δύο γκολ του Σαρδινέρο που βρίσκει τον εαυτό του και τον ρυθμό του και αποτελεί ακόμα μια σημαντική μονάδα για τον προπονητή του, και τον χρόνο που πήραν οι Βασιλείου, Καρώ και Μπεντόγια.

Ο πρώτος βρέθηκε ξανά στην 11άδα μετά τον αγώνα με την Καρμιώτισσα στις 20 Νοεμβρίου, ο διεθνής αμυντικός αγωνίσθηκε για πρώτη φορά σε επίσημο παιγνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ ο Ισπανός επέστρεψε στη δράση 25 ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο λεμεσιανό ντέρμπι.

Από την Τετάρτη η προσοχή όλων στον Απόλλωνα έχει στραφεί στην αναμέτρηση με τη Δόξα. Ένα παιγνίδι σημαντικό για τη λεμεσιανή ομάδα, αφού θέλει να δώσει συνέχεια στη νικηφόρο πορεία της και να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα έρθει στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του στην ομάδα της Κατωκοπιάς, τονίζοντάς τους ότι έχει δυνατότητες και πως παίζει για τη ζωή της. Γι' αυτό και πρέπει να την αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα και χωρίς καμιά απολύτως υποτίμηση.

Με έξι απουσίες!
Ο τεχνικός του Απόλλωνα μετρά και για τον αυριανό αγώνα αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζει σε έξι ποδοσφαιριστές του. Ο Ρομπέρζ είναι τιμωρημένος με κάρτες, ενώ τραυματίες είναι οι Γκίε, Αγγελή, Γκόμες, Μακρίδης και Ρέινολτς. Ο Απόλλωνας έχει δείξει ότι διαθέτει το απαραίτητο βάθος για να μην φαίνονται οι απουσίες και να μην επηρεάζεται η ομάδα. Η προετοιμασία του Απόλλωνα ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Σωφρόνη να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα για τον αυριανό αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα