Φοιτητής χρησιμοποίησε ταινία ενηλίκων για την παρουσίαση

Οι εικόνες πάντα ζωντανεύουν μια παρουσίαση και ο Joshua Robinson Levine το γνώριζε πολύ καλά αυτό.

Ήξερε ότι έπρεπε να ζωντανέψει με κάποιον τρόπο την παρουσίασή του για να προσελκύσει την προσοχή και τα κατάφερε εξαιρετικά. Είχε γράψει ένα δοκίμιο 1.700 λέξεων για τον Dakota Access Pipeline που έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει 20 εκατομμύρια γαλόνια πετρελαίου καθημερινά σε όλη την Αμερική.

Μετά

το δοκίμιο ο λέκτορας του Josh τους ζήτησε να δημιουργήσουν μια σύντομη παρουσίαση των θεμάτων τους και τους προκάλεσε να χρησιμοποιήσουν διάφορα στοιχεία πολυμέσων για οπτική ενίσχυση της παρουσίασής τους. Κάθε φοιτητής ήταν υποχρεωμένος να ενσωματώσει, κατά προτίμηση να δημιουργήσει τα δικά του, οπτικά για την παρουσίασή του. Τους ενθάρρυνε μάλιστα να χρησιμοποιήσουν memes, tweets και βίντεο.Οι περισσότεροι γνωρίσουν ότι οι φωτογραφίες σε μια παρουσίαση κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον και ότι τα μεγάλα κείμενα που έτσι και αλλιώς διαβάσει όποιος κάνει την παρουσίαση, μπορούν να κοιμίσουν τους πάντες.

Ο Joshua Robinson Levine το ήξερε αυτό και σκέφτηκε ότι πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό για να τραβήξει την προσοχή.

Η εργασία για όλους τους φοιτητές ήταν να γράψει μια έκθεση 1.700 λέξεων για τον αγωγό πετρελαίου στη Ντακότα, που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στη Αμερική, λόγω της περιβαλλοντικής καταστροφής και των αντιδράσεων από τους Ινδιάνους για τα ιερά εδάφη τους και το νερό.

Μετά την έκθεση που έκανε ο καθένας, ο καθηγητής τους τους ζήτησε να κάνουν μια παρουσίαση και τους προέτρεψε να χρησιμοποιήσουν διάφορα εργαλεία για να την εμπλουτίσουν: Memes, tweets, φωτογραφίες και βίντεο.

Και ο Josh ακολούθησε τη συμβουλή του καθηγητή του. Και συμπεριέλαβε αυτή τη φωτογραφία.

Η φωτογραφία ήταν από ταινία ενηλίκων, με την πρωταγωνίστρια να έχει ένα έκπληκτο ύφος και να λέει όπως φαίνεται από τον υπότιτλο: «Είναι τεράστιο». Στο meme ανέφερε: «Όταν της δείχνεις τους πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς κινδύνους από τον αγωγό πετρελαίου της Ντακότα».

Την φωτογραφία ανέβασε μια συμφοιτήτριά του στο twitter και φυσικά έγινε viral.

Ο ίδιος είπε στο BuzzFeed: «Η εργασία μου ήταν να κάνω memes. Εγώ απλά έκανα ότι μου ζήτησαν».

Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι το εξής: Ευτυχώς που δεν χρησιμοποίησε βίντεο..

This guy used a porn meme for a college presentation on DAPL and no one knows how to feel https://t.co/tve7ZlGlAN pic.twitter.com/Sw8WYYo9jl

— BuzzFeed (@BuzzFeed) May 18, 2017

Πηγή: huffingtonpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα