Φιλανθρωπική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Ίδρυμα

Η Τράπεζα Κύπρου δίνει τη δική της μάχη ενάντια στον καρκίνο διοργανώνοντας χθες, μέρα της Πορείας Χριστοδούλας, κοινωνική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου για όλη την οικογένεια.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα η μεγαλύτερη αυλή της Παλιάς Λευκωσίας

στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές, μουσικούς ήχους και εδέσματα, για τους σκοπούς της Πορείας Χριστοδούλας και του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Η εκδήλωση είχε ως κύριο στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες των καρκινοπαθών, και όλη η οικογένεια έδωσε δυναμικά το «παρών» της απολαμβάνοντας μουσική από τη γνωστή DJ Maria Panosian και τους δυναμικούς ρυθμούς των Batukinio.

Εκτός από τις χειροτεχνίες και τις κατασκευές που διατέθηκαν για τους σκοπούς της εκδήλωσης, οργανώθηκαν δραστηριότητες για τα παιδιά από τους Babysitter on Call, Fairytale &Storybook Events και Fantastic eShop.com.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η Πορεία Χριστοδούλας στη Λευκωσία και σε όλες τις πόλεις. Σε χαιρετισμό του στην Πορεία ο Διευθυντής Διεύθυνσης Λιανικής Τραπεζικής και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων κ.Χάρης Πουαγκαρέ αναφέρθηκε στους στόχους και σκοπούς της Πορείας, στη στήριξη που παρέχει το Συγκρότημα, τονίζοντας ότι «όλοι μας, ο καθένας από τη δική του θέση, μπορεί να συμβάλει σημαντικά στα θέματα του καρκίνου, είτε αυτή είναι η ενημέρωση του κόσμου, η πρόληψη ή και η θεραπεία. Γιατί ο καρκίνος πλέον δεν είναι μόνο μια ασθένεια, απόμακρη και σε απόσταση από εμάς. Είναι μέσα στα σπίτια μας, χτυπά δικούς μας ανθρώπους, τον καθένα μας, την οικογένεια και τα παιδιά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα