Φαίδωνος: Η πόλη ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της

Τις καλύτερες ευχές του για υγεία και οικογενειακή ευτυχία με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους απευθύνει προς τους δημότες της Πάφου και τους πολίτες τις επαρχίας ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Ο κ. Φαίδωνος αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση, πως τις Άγιες τούτες μέρες, τις μέρες της ελπίδας και της αγάπης, αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί στον καθένα ξεχωριστά και να τον διαβεβαιώσει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου και ο ίδιος προσωπικά θα συνεχίσουν να εργάζονται με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα για μια καλύτερη πόλη,

για μια ευημερούσα Πάφο, στην οποία ο πολίτης θα χαίρεται να ζει και να δημιουργεί.

Τα πρώτα σημαντικά βήματα, είπε ο Δήμαρχος Πάφου έγιναν και η πόλη εισήλθε οριστικά σε πορεία ανόδου.

Το επίτευγμα της τελευταίας τριετίας επιβάλλει- όπως είπε- αλλαγές και τομές στους τομείς που επηρεάζουν την ανάπτυξη και την ευημερία αυτής της πόλης.

Σήμερα είπε , χρειαζόμαστε ένα νέο μοντέλο που ανάμεσα στα άλλα, θα δημιουργεί τομείς σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία, αξιοποιώντας επιστημονικό δυναμικό της πόλης και της χώρας μας, ενώ θα δίνει συνέχεια στην πολιτιστική αναγέννηση της Πάφου.

Αυτό είναι το όραμά μας για τα χρόνια που ακολουθούν και σε αυτό το δρόμο θα βαδίσουμε, είπε χαρακτηριστικά.

Με την ευχή και την προσδοκία, όπως το νέο έτος φέρει την πολυπόθητη λευτεριά και επανένωση της πατρίδας μας, στο πλαίσιο μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του εθνικού μας προβλήματος, ο κ. Φαίδωνος ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο Έτος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα