Έξω φρενών ο Ι.Νικολάου-Παρακολουθούσε με οργή τα επεισόδια

Την πλέον απογοητευτική τροπή έλαβε ο χθεσινοβραδινός αγώνας μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στάδιο. Χούλιγκαν αμαύρωσαν για μια ακόμη φορά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ένα παιδί 14 ετών, που ήταν στον αγωνιστικό χώρο ως ball boy, δέχθηκε κροτίδα δίπλα του, ενώ ένας 17χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της οχλαγωγίας και της μαχαιροφορίας.

Τοποθέτηση Αστυνομίας για τα επεισόδια ΑΕΛ- ΑΠΟΕΛ

Όπως πληροφορείται αρμοδίως το SigmaLive, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου παρακολουθούσε χθες βράδυ τον αγώνα σε γνωστό εστιατόριο της πρωτεύουσας και από την ίδια ώρα που ξέσπασαν τα επεισόδια, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός παρακολούθησε από τηλεοράσεως όσα εκτυλίσσονταν στη Λεμεσό, με ευδιάκριτη την οργή του για τα όσα λάμβαναν χώρα στο Τσίρειο. Με την ανακοίνωση της (προσωρινής τελικά) διακοπής του αγώνα, ο Υπουργός αποχώρησε ιδιαίτερα προβληματισμένος με τα σοβαρά επεισόδια.

Απαντώντας σε τοποθέτηση θαμώνα προς το πρόσωπό του, ότι μόνο με κάρτα οπαδού θα δοθεί τέλος σε όλα αυτά τα έκτροπα, ο Υπουργός συμφώνησε σε έντονο ύφος, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά, για μια ακόμη φορά, την αναγκαιότητα εφαρμογής της κάρτας οπαδού.

Τονίζεται ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας διέταξε από την πρώτη στιγμή την εξέταση των επεισοδίων, υπό την επίβλεψη αξιωματικού του ΤΑΕ Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα