Εξετάσεις για υπεύθυνους γραμμής τεχνικού ελέγχου

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων με ανακοίνωση του πληροφορεί όσους υπέβαλαν αίτηση για συμμετοχή στις γραπτές εξετάσεις σχετικά με την εξουσιοδότηση υπευθύνων γραμμής τεχνικού ελέγχου ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016, στις 12.30 μ.μ., στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου (κτήριο ΧΩΔ02 στην Πανεπιστημιούπολη), η οποία βρίσκεται

στην περιοχή Αγλαντζιάς, στη Λευκωσία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να βρίσκονται στον χώρο της εξέτασης τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα που αναφέρεται πιο πάνω. Μετά την έναρξη της εξέτασης δεν θα επιτραπεί σε κανένα η είσοδος και η συμμετοχή στην εξέταση.

Κατά την προσέλευσή τους, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να έχουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η συμμετοχή στις εξετάσεις. Παρακαλούνται, επίσης, οι ενδιαφερόμενοι να φέρουν μαζί τους και την επιστολή που θα τους αποσταλεί κατ’ ιδίαν στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους για συμμετοχή στις εξετάσεις.

Η γραπτή εξέταση θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα. Η εξέταση θα χωρίζεται σε δύο μέρη, το πρώτο μέρος (τεχνικό μέρος) και το δεύτερο μέρος (νομοθεσία). Επιτυχία στην εξέταση εξασφαλίζεται εφόσον ένας υποψήφιος συγκεντρώσει τουλάχιστο 50% των μονάδων της γραπτής εξέτασης και τουλάχιστον 50% του κάθε μέρους της.

Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή των ενδιαφερομένων στο ότι η επιτυχία στην ειδική εξέταση δεν είναι η μόνη προϋπόθεση για την εγγραφή στο μητρώο υπεύθυνων γραμμής τεχνικού ελέγχου, με βάση το άρθρο 31 του περί Μηχανοκίνητων Οχημάτων (Τεχνικός Έλεγχος και Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου) Νόμου του 2007, όπως τροποποιήθηκε μέχρι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα