Εξελίξεις στα επόμενα 24ωρα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Από τη διοίκηση εκφράζεται η αισιοδοξία ότι αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες που αφορούν ανανεώσεις και αποχωρήσεις

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται στην Ανόρθωση, όσον αφορά στον προγραμματισμό. Ανδρέας Παντελή και Ρόνι Λέβι έχουν καθημερινές συναντήσεις προκειμένου τα πάντα να μπουν σε μια σειρά. Ποδοσφαιριστές που ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους και στην Ανόρθωση θέλουν να επεκτείνουν τη μεταξύ τους συνεργασία, παίκτες που διατηρούν συμβόλαια αλλά στην

ομάδα δεν έμειναν ικανοποιημένοι και ψάχνουν τη χρυσή τομή, ώστε να διακοπεί η συνεργασία τους. Επιπλέον, γίνεται αρκετή δουλειά στην εξεύρεση των ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα περίοδο.

Από την επίσημη Ανόρθωση εκφράζεται η αισιοδοξία ότι αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες που αφορούν τις ανανεώσεις αλλά και τις αποχωρήσεις. Ειδικά στις αποχωρήσεις, είναι λογικό, ότι χρειάζεται λεπτός χειρισμός, ώστε η ομάδα να μην επιβαρυνθεί οικονομικά.

Σε αυτήν την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Κολούνγκα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στους σχεδιασμούς του Ρόνι Λέβι για τη νέα περίοδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Ισπανός φορ είναι δύσκολος διαπραγματευτής, αφού αξιώνει ολόκληρο το ποσό που προνοεί το συμβόλαιό του. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να βρεθεί τρόπος λύσης της συνεργασίας.

Όσον αφορά στην προσπάθεια ανανέωσης των συμβολαίων με παίκτες που βρίσκονται στα πλάνα του Ισραηλινού τεχνικού και τη νέα περίοδο, δεν υπάρχει κάτι το δεδομένο. Με τον Γκάμπριελ υφίσταται οικονομική διαφορά, αφού ο Βραζιλιάνος ζήτησε αύξηση στις απολαβές του, ποσό που δεν μπορεί να δώσει η διοίκηση. Στην περίπτωση του Μίτροβιτς, πέραν της αύξησης που ζήτησε, αξιώνει και κλειστό διετές συμβόλαιο, με τη διοίκηση να μη συζητά καν κάτι τέτοιο.

Οι δύο πιο πάνω περιπτώσεις αλλά και οι υπόλοιπες που εκκρεμούν αναμένεται να κλείσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ακολούθως, αναλόγως των αναγκών που θα προκύψουν, θα κινηθούν Ανδρέας Παντελή και Ρόνι Λέβι.

Ενδιαφέρουν, αλλά…
Όσον αφορά στο κεφάλαιο προσθήκες, ένα όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας και στην Ανόρθωση το επιβεβαιώνουν είναι αυτό του Βούλγαρου κεντρικού αμυντικού, Νικολάι Μποντούροφ. Ποδοσφαιριστής που τον γνωρίζει ο Ρόνι Λέβι, όμως, μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει οικονομική διαφορά.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον 31χρονο Βούλγαρο διεθνή ακραίο αμυντικό Στάνισλεβ Μανόλεφ. Προέρχεται από φουλ σεζόν με τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας και αρέσει στον κ. Λέβι, αφού διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ζητά. Το θέμα, όμως, είναι οι δύο πλευρές να τα βρουν στο οικονομικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα