Εξαφάνιση μυστήριο 36χρονης και της 8χρονης κόρης της

Άφαντες παραμένουν από τις 30 Σεπτεμβρίου μητέρα και κόρη από τη Ρουμανία. Η καταγγελία για τη Livia Florentina Bunea 36 ετών και την 8χρονη κόρη της, καταχωρήθηκε στην Αστυνομία στις 5 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον των δυο αναφέρουν ότι το παιδί πρέπει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πληροφορίες που φθάνουν στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα

μέχρι στιγμής στοιχεία οι δυο δεν φαίνεται να εγκατέλειψαν την Κύπρο. Οι κυπριακές αρχές εξάλλου έχουν συνεργασία με την πρεσβεία της Ρουμανίας.

Η Αστυνομία καλεί όλους όσοι έχουν σχετικές πληροφορίες να τις δίνουν στην Αστυνομία. Όσον αφορά πληροφορίες που έδωσε ομοεθνής της στην Αστυνομία, αυτές δεν ίσχυαν, σύμφωνα με τον Ανδρέα Αγγελίδη.

Εξάλλου, κληθείς ο κ. Αγγελίδης να σχολιάσει το γεγονός ότι το σπίτι όταν εγκαταλείφθηκε δεν προμήνυε εγκατάλειψη, ανέφερε ότι είχαν πάρει και κάποια αντικείμενα μαζί τους.

Όλες οι πληροφορίες, επισήμανε ο Ανδρέας Αγγελίδης, διερευνώνται και επισήμανε ότι έχουν καταχωρηθεί ως ελλείποντα πρόσωπα και στη Ρουμανία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στα τηλέφωνα 22-802222 και 22-802231, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Keywords
Τυχαία Θέματα