Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στην Πάφο από το Αρχηγείο

Με το μήνυμα «Η Οδική Ασφάλεια είναι Πολιτισμός!», η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και το ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ του Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου, διοργάνωσαν για 18η συνεχόμενη χρονιά την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας.

Οι εκδηλώσεις της εκστρατείας κορυφώθηκαν με τη μεγάλη εκδήλωση Οδικής ασφάλειας για τα παιδιά η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Πάφο , την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

της Ευρώπης, Πάφος 2017 .

Ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας Σπύρος Σπύρου δήλωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ότι στόχος της εκστρατείας εκδηλώσεων για την οδική ασφάλεια είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου ώστε να επιδεικνύουν τον ανάλογο σεβασμό τόσο προς τους άλλους οδηγούς ή πεζούς και να οδηγούν με σεβασμό , σύνεση τηρώντας τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας .

Η πλατεία του Μεσαιωνικού κάστρου της Κάτω Πάφου ήταν γεμάτη από κόσμο και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν αλλά και να διαπαιδαγωγηθούν μέσα από διάφορες δραστηριότητες και βιωματικές δράσεις για το σημαντικό θέμα της οδικής ασφάλειας.

Πολύ σημαντική χαρακτήρισαν την εκδήλωση και οι γονείς των παιδιών . Επεσήμαναν ότι η ψυχαγωγία σε συνδυασμό με την διαπαιδαγώγηση συμβάλλουν τα μέγιστα στην καλλιέργεια οδικής συνείδησης και κουλτούρας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα