Έτσι περιγράφει τον Ζλάταν ο Μουρίνιο!

Ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο θέλησε να περιγράψει με τρεις λέξεις τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κόκκινων διαβόλων καθώς ήρθε ως ελεύθερος από την Γαλλία και την Παρί Σέν Ζερμέν.

Ο Ζλάταν ήρθε στην Αγγλία έχοντας σκοράρει 50 γκολ σε 51 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις την προηγούμενη σεζόν και ήταν το κλειδί για το τέταρτο

συνεχόμενο πρωτάθλημα της Παρί Σεν Ζερμέν κάνοντας ρεκόρ 38 γκολ σε 31 αγώνες.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα μεταγραφολογίας για το μέλλον του Σουηδού, ο Ζλάταν αποφάσισε να πάει στην Μάντσεστερ του Ζοσέ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στην Ίντερ και ο Πορτογάλος θέλησε να περιγράψει τον σούπερ σταρ της Σουηδίας με τρεις λέξεις.

«Ο Ζλάταν σε τρεις λέξεις; Είναι νικητής, μεγάλος σκόρερ και αστείος τύπος» είπε στα μέσα της Αγγλίας. «Θα πρέπει να τον καταλάβετε, είναι ένας τύπος που του αρέσει η πλάκα αν και μερικές φορές ίσως τον περάσετε για υπερόπτη» για να συνεχίσει λέγοντας:

«Αλλά πάνω από όλα είναι ένας πολύ αστείος τύπος. Αυτό θέλω να πω. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω στην ομάδα μου και προφανώς είναι και αυτός χαρούμενος που δουλεύουμε ξανά μαζί».

Η Γιουνάιτεντ την προηγούμενη σεζόν σκόραρε μόλις 49 γκολ σε όλη τη χρονιά, το οποίο αποτελεί ρεκόρ με τα λιγότερα γκολ της ομάδας από καταβολής της Premier League και το μακρινό 1992. Με την προσθήκη του Ζλάταν οι κόκκινοι πιστεύουν πως θα μπορέσουν να ξεπεράσουν την επιθετική τους δυστοκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα