Έτοιμο να ξεκινήσει το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3»

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3» το οποίο θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 16:00 και θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 22:00. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το θέαμα που αναμένεται να προσφέρουν οι 42 συνολικά ομάδες που θα αγωνιστούν στην διοργάνωση θα είναι εντυπωσιακό! Στην κατηγορία Ανδρών θα συμμετέχουν 28 ομάδες, ενώ στους Άνδρες Κ16 και στις Γυναίκες θα έχουμε 8 και 6 ομάδες αντίστοιχα.


Η κεντρική πλατεία του Πρωταρά θα βάλει λοιπόν τα… μπασκετικά της και θα υποδεχτεί

χιλιάδες φίλους της κυπριακής καλαθόσφαιρας, που θα παρακολουθήσουν από κοντά τις συναρπαστικές αναμετρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα με την πιο υψηλή βαθμολογία από τις τρεις διοργανώσεις του «ΟΠΑΠ 3x3» στην κατηγορία Ανδρών θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διεθνές πρωτάθλημα «3x3» που θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη, με όλα τους τα έξοδα να είναι καλυμμένα.

Το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3» συνδιοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Δήμο Παραλιμνίου και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Στους αθλητές του 3x3 δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Anastasiou Awards, Presse Café και LEGEA. Χορηγοί επικοινωνίας οι ιστοσελίδες Balla.com.cy και CyprusBasket.net και χορηγός μετάδοσης η ιστοσελίδα AlfaSports.TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα