Έτοιμη για το colpo grosso με Εμπαπέ η Ρεάλ

Το μέλλον του Κίλιαν Εμπαπέ θα μπορούσε να κριθεί τις επόμενες ώρες, καθώς σύμφωνα με την «Equipe» η εφετινή αποκάλυψη της Μονακό θα συναντηθεί με το σύλλογό του για να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Για τον 18χρονο Γάλλο έχει στηθεί μια πραγματική δημοπρασία που επηρεάζει όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες γοητεύτηκαν από τους απίθανους αριθμούς του νεαρού επιθετικού, καθώς στην πρώτη επαγγελματική σεζόν του ο Εμπαπέ πέτυχε 26 γκολ

και μοίρασε 14 ασίστ.

Το πιο ζωηρό ενδιαφέρον, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, έχει επιδείξει η Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Ιούνιο του 2019, η Μονακό τον έχει ήδη ενημερώσει ότι είναι έτοιμη να επεκτείνει τη συνεργασία τους, αλλά η Ρεάλ δεν αποθαρρύνεται, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι 32 ετών, ο Μοράτα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και ο Εμπαπέ φαίνεται πως αποτελεί τη νέα μεγάλη ελπίδα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις αναφορές των ισπανικών μέσων ενημέρωσης, η «βασίλισσα» είναι έτοιμη να ρίξει στο τραπέζι 135 εκατομμύρια ευρώ, αναδιαμορφώνοντας προς τα πάνω τις δύο προσφορές που είχε αρχικά υποβάλει στους Μονεγάσκους και ήταν της τάξης των 100 και 115 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα