Ετοιμάζουν νέα σειρά οι δημιουργοί του Game of Thrones;

Πρόσφατα οι δημιουργοί της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones ανακοίνωσαν ότι οι τηλεθεατές θα δουν σύντομα τη νέα σειρά που οι ίδιοι ετοιμάζουν και η οποία φέρει τον τίτλο «Confederate».

Η υπόθεση της αφορά τα χρόνια του εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ μεταξύ των Βόρειων και των Νότιων, προβάλλοντας μιας διαφορετική ιστορική εξέλιξη των γεγονότων,

η οποία θέλει τους Νότιους να έχουν κερδίσει την ανεξαρτησία τους και να έχουν δημιουργήσει το δικό τους έθνος.

Κεντρικό θέμα της σειράς, θα είναι ο Τρίτος Εμφύλιος της Αμερικής, ενώ η παραγωγή της θα αρχίσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 8ου κύκλου του Game of Thrones. Φυσικά, η σειρά θα προβάλλεται από το δίκτυο HBO.

Όσο για τους χαρακτήρες που θα εμφανίζονται στο «Confederate», θα είναι κυνηγοί σκλάβων, έμποροι σκλάβων, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επαναστάτες, αλλά και τους ίδιους τους σκλάβους.

Μάλιστα, η σειρά δε θα ξεκινήσει με πιλοτική παραγωγή, αλλά κανονικά μιας και το HBO εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τους David Benioff και D. B. Weiss, οι οποίοι αρχικά ήθελαν το συγκεκριμένο έργο να γυριστεί σαν ταινία μεγάλου μήκους.

Μόλις τα νέα ανακοινώθηκαν στον κόσμο, πλήθος σχολίων εμφανίστηκαν στο Twitter, πολλά από τα οποία αφορούσαν το θέμα που διαπραγματεύεται η σειρά και αφορά τις έγχρωμες φυλές. Παλαιότερα οι Benioff και Weiss, είχαν κατηγορηθεί για την απουσία Aφροαμερικανών ηθοποιών από το Game of Thrones.

Όπως και να έχει, όλοι περιμένουν να δουν τη νέα τους δουλειά και αν τελικά θα καταφέρει να διατηρήσει την επιτυχία που η προηγούμενη τους χάρισε.

Πηγή: E-Daily.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα